Win een Soft Playground corner met nanny voor jouw bruiloft! Prijsvraag

Zijn kinderen van harte welkom op jullie bruiloft, maar ben je stiekem zenuwachtig over hoe het zal verlopen? Of twijfel je over het uitnodigen van de kleintjes in de familie en is dit de doorslaggevende factor die je nodig had? Met deze Soft Playground van Event Playground NL wordt jullie feest ook een feest voor de kids. Je kunt hem bij ons winnen!

Win een Soft Playground corner met nanny voor jouw bruiloft!
Foto: Event Playground NL

Wat is een Soft Playground corner?

Deze Soft Playground van Event Playground NL is een complete speeltuin met springkasteel en knutseltafel voor de kinderen. Deze kan overal in jullie locatie geplaatst worden waardoor de kinderen een fijne plek hebben om zich naar terug te trekken en de gasten zich kunnen focussen op jullie. Want als bruidspaar wil je natuurlijk wel dat iedereen de aandacht erbij kan houden. De Soft Playground kun je voor een tijd van 6 uur winnen en wordt gebracht, opgezet, opgeruimd en weer meegenomen.

Dit zit er in het pakket:

· Zachte witte ondervloer
· Soft klimtunnel en glij set
· Klim regenboog
· Ballenbak inclusief ballen naar keuze
· Kruiptunnel glij set
· Maan wip elementen (2 stuks)
· Glijbaan
· Witte veiligheidsomheining

· Kinder/knutseltafel (8 kinderen)
· Witte LEGO DUPLO-tafel
· Kasteel springkussen

· Naamsticker naar keuze
· Ballonnen decoratie naar keuze

· 2 nanny’s met een pedagogische achtergrond
· 1 toezichthouder

Let op: de Soft Playground is voor kinderen tot en met 5 jaar. Het springkussen, de knutseltafel en de LEGO DUPLO-tafel zijn toegestaan voor oudere kinderen. In totaal is de prijs voor maximaal 10 kinderen.

Vul het formulier in en maak kans

Gelukkig hoef je niet veel te doen om kans te maken op dit geweldige Soft Playground pakket van Event Playground NL. Je hoeft namelijk alleen maar het formulier in te vullen. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina. Je kunt deelnemen tot en met 20 maart, wees er dus snel bij!

Deze winactie is afgelopen.