De wereld van KLEEMEIER draait om mode en trends voor de mooiste momenten in het leven. En dat is uit familietraditie: KLEEMEIER staat al 3 generaties bekend om elegante ontwerpen in dameskleding en mode. Tegenwoordig omvat ons assortiment adembenemende trouwjurken en feestelijke jurken, prachtige lingerie en accessoires. Elke bruid vindt hier de perfecte outfit voor haar droomhuwelijk.

Stijlvolle trouwjurken, feestelijke avondjurken en cocktailjurken, prachtige lingerie en de juiste accessoires - bij KLEEMEIER vind je mode en trends voor de mooiste momenten in het leven. Ontdek de trouwjurk van je dromen in onze nieuwe collectie en vind een dealer bij jou in de buurt! In ons lookbook kun je ideeën opdoen voor je bruiloft en je laten inspireren: Stijl, Passie en Karakter van KLEEMEIER.

Ervaar exclusieve ontwerpen in nauwkeurig verwerkte kwaliteit bij elke KLEEMEIER-jurk! Of het nu voor uw eigen bruiloft is of het volgende feestelijke evenement - met bruidskleding en avondkleding van KLEEMEIER bent u het stralende hoogtepunt. Omdat onze kleding er is om jou en je persoonlijkheid te onderstrepen. Ontdek onze diverse collecties in verschillende stijlwerelden en exclusieve trends naar jouw smaak - ontdek KLEEMEIER!

Je kunt KLEEMEIER-producten alleen krijgen in geselecteerde bruids- en avondkledingwinkels.

Via het zoekveld kunt u zoeken naar alle winkeliers die trouwjurken, avondjurken, lingerie of accessoires van KLEEMEIER in hun assortiment hebben.

#showyourdress

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KLEEMEIER (@kleemeier_brautmode)