Wild West Wedding 

Wild West Wedding
Foto: Natalescha Fotografie & Design

Paarden, cowboyhoeden en kampvuren; dit zijn de ingrediënten van een western bruiloft. Hou je van relaxed en rustiek, dan is dit hét huwelijksthema voor jou!

Rustiek tafelen

Een lange, houten eettafel met lederen zitkussens of poefen is het ideale uitgangspunt voor een feestelijk diner! Decoreer met westernelementen zoals (nep)dierenhuiden en -leer, hoefijzers en tapijten en geniet van een stevige (vegetarische) barbecue, zelfgemaakte limonade en ambachtelijk bier. Dat wordt smullen!

Glinsterend goud

Gedroogde bloemen staan prachtig op tafel en matchen fantastisch met glinsterend goud en zwoele, donkeren tinten, zoals hier met goudkleurig bestek bij petrolkleurige borden en witte, stoffen servetten.

Wild west sweet table

Leg een lange, houten plank over twee oude wijnvaten en voilà: je hebt een rustieke sweet table. De bruidstaart is versierd met passende ornamenten en heeft een kleine dromenvanger bovenop, een absolute blikvanger! Serveer de taart op houten plankjes om helemaal in thema te blijven.

Op het bruidspaar

Vergeet champagne. Na de trouwceremonie kijk jij je geliefde diep in de ogen terwijl jullie genieten van een heerlijk glas stevige whisky, als bezegeling van jullie huwelijk. Tip: Schrijf een boodschap op de fles en het glas. Verzegel de whisky in een houten kist en drink ieder jaar op jullie trouwdag een glas, terwijl jullie er een nieuwe boodschap bij schrijven. Zo creëer je een tijdcapsule met mooie herinneringen aan jullie grote dag.

Wanted

Briefpapier in de look van oude wild west-posters zijn geweldige blikvangers. Het menu en de naamkaartjes zijn uitgevoerd in donkere tinten die hier mooi bij passen. Veren en accessoires in matching stijl complementeren de rustieke uitstraling.

Idyllisch kampvuur

Als de avond valt, de sterren schitteren, de lantaarns schijnen en het kampvuur wordt aangestoken, komen jullie samen in een cirkel en geniet je van de warmte op je gezicht en het kraken van het hout. De perfecte tijd voor een kleine snack. Spies marshmallows op een stokje – of maiskolven als je liever iets hartigs eet – en rooster ze boven het kampvuur. Niet alleen voor kinderen een hoogtepunt!

Paardenfluisteraars

Paardenliefhebbers nemen natuurlijk hun geliefde viervoeters mee op hun grote dag, mits de dieren gewend zijn aan harde geluiden, flitsen van de camera en de nabijheid van mensen. En wat is er nou romantischer dan de dag na je bruiloft nog even na te genieten tijdens een heerlijk rit met je geliefde? Veel plezier!