De drie populairste huwelijksbedankjes Brand story

De drie populairste huwelijksbedankjes

Jullie huwelijksdag is gevierd en de fantastische honeymoon zit erop. Terugdenkend aan deze mooie dagen staan jullie stil bij iedereen die jullie bruiloft tot een succes heeft gemaakt: ceremoniemeesters, leveranciers, vrienden, familie en alle andere gasten die in de aanloop naar jullie huwelijksdag een waardevolle bijdrage hebben geleverd. Hoe leuk is het om jullie waardering voor hen nog eens te benadrukken met een leuk bedankje.

Maar wat kies je? Bruid & Bruidegom Magazine is nieuwsgierig naar de drie populairste huwelijksbedankjes en vroeg het aan verrassingsplatform Greetz.

Bedankkaartjes

Het populairste bedankje is het bedankkaartje. Al jarenlang zijn kaartjes populair bij bruidsparen om te laten weten hoe blij zij zijn geweest met alle hulp bij de huwelijksvoorbereidingen. Je kunt er namelijk een persoonlijke boodschap op schrijven. En zeg zelf: wie wordt nu niet blij van een lief kaartje in de brievenbus? Nieuw is dat voor het bedankkaartje een leuke bruidsfoto gebruikt kan worden. Wat dacht je van een grote groepsfoto? Of juist een foto van jullie als bruidspaar, poserend met degene die het bedankkaartje ontvangt. Omdat de kaartjes per ontvanger te personaliseren zijn, wordt het kaartje omgetoverd in een blijvende herinnering.

Flesje wijn of bierpakket

Vrienden en familie die een grotere rol hebben gespeeld tijdens de trouwdag kun je bedanken met een een flesje drank. Zeker als zij bijvoorbeeld de handen uit de mouwen hebben gestoken om de locaties aan te kleden of als iemand in je vrienden- of familiekring de rol als DJ op zich heeft genomen tijdens de receptie of het feest. Na het bieden van hulp kunnen ze even verdiend onderuitzakken met een goed glas wijn of lekker biertje, terugdenkend aan jullie mooie dag. Ook de pakketten met drankjes kun je uiteraard voorzien van een persoonlijke boodschap. Extra leuk: het etiket kun je voorzien van je favoriete bruiloftsfoto.

Bloemen

Zeg het met bloemen! Bloemen zijn een populair bedankje om te sturen naar de hulptroepen die wat verder van het bruidspaar af staan, zoals de leverancier van de bruidstaart bijvoorbeeld, laat Greetz weten. En ook de kapper en visagist ontvangt vaak een mooi boeket van het kersverse bruidspaar. Op deze manier kunnen jullie nog eens extra benadrukken hoe fijn het is dat zij jullie grote dag mede tot een succes hebben gemaakt.

Je kunt de bedankjes naar de verschillende adressen laten versturen, maar het is ook leuk om alles naar je eigen adres te laten verzenden en de bedankjes vervolgens zelf te overhandigen. Kunnen jullie meteen nog even nababbelen over jullie trouwdag.