Kortste bruiloft: stel trouwt tijdens 10sec NASCAR pitstop 

Wanneer je gelooft dat je elke bruiloftsstijl al hebt meegemaakt, moet je dit horen! Een stel uit de VS heeft een waanzinnige stunt uitgehaald: ze zeiden 'ja' tijdens een bliksemsnelle pitstop van 10 seconden bij een NASCAR-evenement in Las Vegas.

Bruiloft in een flits

Amerikaanse NASCAR-liefhebbers Tori Lindsay en Nick Brendel kozen voor een unieke setting voor hun huwelijksvoltrekking: tijdens de South Point 400 NASCAR Cup Series playoff race. Hun ‘ja’ moment viel samen met de pitstop van racer Kevin Harvick. Velen noemen dit speels de “Busch Light Pit Stop Wedding”. Zeker één van de meest flitsende bruiloften ooit!

De beelden van hun speciale dag laten eerst zien hoe Tori en Nick zich achter de schermen klaarmaken. Daarna begeven ze zich naar de pitbox van de #4 auto om daar voor een menigte van zo’n 80.000 dolenthousiaste toeschouwers te trouwen.

Bruid in racepak

Tori schitterde in een witte NASCAR-tenue, compleet met een sluier rond haar middel. Het meest in het oog springende? Haar boeket met Busch Light bierblikjes als decoratie. Aan Nicks zijde, hij in een net wit shirt met das en corsage, afgerond met een stijlvolle NASCAR-outfit. Gerald Downey, de bekende “Busch Guy” uit de reclames, stond Nick bij met het perfectioneren van zijn das. En, in een verrassende wending, trad hij op als de beëdigde trouwambtenaar!

Het moment van de waarheid

Met veel enthousiasme vroeg Downey aan Nick of hij Tori tot zijn echtgenote wilde nemen. Met een bevestigende knik en een zachte “ja” van Nick, volgde Tori zijn voorbeeld. Na hun bondige uitwisseling van geloften, verklaarde Downey: “Bij deze zijn jullie man en vrouw. Kus haar maar!” Met een vlugge kus was hun geluk compleet als het pasgetrouwde koppel.

Kortste bruiloft: stel trouwt tijdens 10sec NASCAR pitstop
Foto: Bush Light

Busch Light’s Unieke Wedstrijd

Van een romantische verloving bij de NASCAR Hall of Fame tot een onvergetelijke bruiloft op het circuit: dit paar heeft het allemaal beleefd. Ze onderscheidden zich van talloze andere koppels die allemaal droomden van deze eenmalige trouwervaring. Busch Light, een iconisch bierlabel en trouwe NASCAR-sponsor, zette een buitengewone wedstrijd op poten. Ter promotie van de South Point 400 NASCAR Cup Series playoff race in Las Vegas, lanceerde Busch Light een oproep aan geliefden uit heel de VS om mee te doen aan de “Busch Light Pit Stop Bruiloft”. Degenen die liever de lange ceremonies overslaan en direct wilden gaan voor een snelle ‘ja, ik wil’ tijdens een pitstop, werden uitgenodigd hun verhaal te delen op social media. Door Busch Light te taggen en de hashtags #BuschPitstopWedding en #Contest te gebruiken, kon men meedoen. Onder de vele deelnemers waren het Tori Lindsay en Nick Brendel, grote NASCAR-enthousiastelingen uit St. Louis, die het geluk hadden om gekozen te worden. Hun beloning? Razendsnel trouwen voor een publiek van 80.000 fans, met de beroemde “Busch Guy” als hun persoonlijke ceremonieleider.

Wil je ook iets winnen? Wij hebben een heleboel winacties! Check onze winactie-pagina en doe mee.

Kortste bruiloft: stel trouwt tijdens 10sec NASCAR pitstop
Foto: Bush Light