Suikerzoete decotrends 

Snoep: de perfecte bruiloftinspiratie! Wij presenteren onze drie favoriete decoratietrends in suikerspinroze, karamelbruin en heerlijke perziktinten. Met natuurlijk betoverend mooie snoepjes als decoratie-highlight.

How to:

De uitgelichte kleur van dit beachy boho-concept is een zoet suikerspinroze dat zowel in de snoepjes als in de gedroogde en verse bloemstukken terug te vinden is. Details van hout en rotan in zand, beige en wit zorgen voor een harmonieus evenwicht.

Lees ook: alles over het roze kleurenpalet

How to:

Hoe passen glamour en snoep bij elkaar? Supergoed, zoals dit decoratieconcept in Ibiza-stijl bewijst. Bijzonder aan de trend is de chique candybar met allerlei sierlijk versierde snoepjes. Naast schitterend wit voegen fluweelachtig karamelbruin en chique roségoud kleurrijke accenten toe.

Lees ook: Alles over de sweet table

How to:

Dit dromerige vintage boho-concept is geïnspireerd op een fluffy, wit-gekleurde suikerspin, wat wordt weerspiegeld door het lichte en luchtige karakter van de decoratie. Niet-eetbare decoratie-alternatieven zijn donzige katoenbloesems, die vooral worden gecombineerd met pampasgras en palmbladeren.

Lees ook: Pastel 3.0 – alle kleuren van de regenboog