Bridgerton: de mooiste look-a-like bruidsjurken 

Drama, hete romantiek en veel prachtige galajurken: seizoen 2 van de Netflix-serie is de volgende ronde van de Bridgerton-hype. In lijn met de release van de nieuwe afleveringen hebben we de mooiste trouwjurken voor je geselecteerd, geïnspireerd door de dames in Bridgerton.

Bridgerton: de mooiste look-a-like bruidsjurken

Foto: Pinterest

De Bridgerton-jurken hebben een Empire-silhouet: ontwerpen met hoge tailles die uitlopen in een vloeiende rok. Ook mini pofmouwen zijn populaire details. In de nieuwste bruidsmodecollecties vind je moderne interpretaties van deze modeklassieker.

Hartjes en bloemen

Wat is een Bridgerton-bal zonder bloemen? De hele serie betovert met romantische, kleurrijke bloemen: in de decoratie en natuurlijk in de jurken van de dames. Hoe je dit kunt verwerken in je bridal look? Door te kiezen voor een trouwjurken versierd met bloemenkant, 3D-bloemen en bloemenborduurwerk. Hier zijn een paar van onze favoriete modellen.

Droomjurken van tule

De Bridgerton-jurken zijn voornamelijk gemaakt van zijdeachtige, glanzende stoffen, maar ook delicate tule-ontwerpen stralen de superromantische Bridgerton-vibe uit. Betoverende, delicate modellen van pluizige tule laten ons hart sneller kloppen.

Wil je nog meer on screen inspiratie? Lees dan: Van het witte doek – droomjurken uit de film

Clean Empire

Minimalistisch, clean en chic: trouwjurken met een Empire-silhouet zijn een fantastisch alternatief voor elk bruid die droomt van een eenvoudige trouwjurk in Bridgerton-stijl. Mooi kant speelt de hoofdrol in deze trouwjurken.

// Wil je weten wat er dit seizoen nog meer trending is? Lees dan hier wat de grootste bruidsmodetrends voor 2022 zijn!