© Markus Schneider

Het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine!

De voorpret op het grote feest begint met die ene uitnodiging…

Ik sprong een gat in de lucht toen ik hoorde dat ik de modeshow van het Italiaanse bruidsmodemerk Nicole in Rome mocht verslaan. Logisch, want alleen al hun uitnodiging was een genot om naar te kijken: een witte enveloppe, subtiel met goud besprenkeld. En daarin een witte kaart met op de achtergrond een schilderachtig stukje Rome; de details van het event bedrukt in antraciet en goud. Elegantie ten top! En die stijlvolle lijn voerde het merk in alles door: van de ontvangst en de decoratie tot de dresscode én natuurlijk de show. Die oh zo prachtige show waarin de nieuwste modecollecties op betoverende wijze werden getoond. Benieuwd hoe dat eruitzag? Je leest het op pagina 24 van ons nieuwe magazine. En wil je jullie gasten ook van uitnodiging tot moment suprême in stijl betoveren? Goed nieuws: dit magazine staat weer vol inspiratie!

Veel leesplezier!

Noa Johannes
Chef redactie Bruid & Bruidegom Magazine

Dagboek van een bruid

De Antwerpse Anine geeft eind deze zomer haar jawoord aan haar grote liefde Nick. Speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine houdt ze een dagboek bij van alle voorbereidingen. In deze editie: de outfit van de bruidegom, de save-the-dates én de ondertrouw!

Something Blue

De welbekende woorden van deze Britse traditie vormden het uitgangspunt voor een prachtige fotoshoot! Kiezen jullie voor stijlvol marineblauw? Of houden jullie meer van vintage pastel? Je vindt al deze inspirerende tinten stijlvol terug in de reportage!

Ook in deze editie: Top Trouwlocaties

Er zijn zoveel prachtige plekken waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven. Dat is natuurlijk geweldig, maar het is misschien ook fijn om alvast op weg te worden geholpen. In de special Top Trouwlocaties vind je een selectie van de leukste trouwlocaties van België. Daarnaast geven we allerlei handige tips.
Blader hier door de nieuwe uitgave!
Ben je al nieuwsgierig geworden? Klik hier alvast voor een sneak preview van de nieuwe uitgave!
Categorie:  Facebook
Inloggen
BE BA Essense