© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ronald de Boer voor Studio 5982

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.

Wist je dit al? 10 feitjes over jullie trouwringen Ze zijn hét symbool voor het huwelijk: de trouwringen. Hiermee laat je zien dat jullie bij elkaar horen. En de ringen zijn één van de allerleukste dingen om uit te zoeken voor het huwelijk, na je jurk natuurlijk! Met deze feitjes ga je goed geïnformeerd op trouwringenjacht.
Beestachtig leuk: huisdieren als ringdrager Bij veel bruidsparen spelen hun huisdieren een belangrijke rol in hun leven. Waarom zou je ze dan niet inzetten als ringdrager? Vooral honden, maar ook sommige katten, zijn heel goed in deze belangrijke taak, zoals deze foto's van onze lezers laten zien.
Countdown voor jullie trouwringen Met het aanzoek achter de rug begint de zoektocht naar de perfecte trouwringen. Met deze countdown koers je recht op jullie doel af.
Tegen welke verlovingsring zei je 'ja'? Er zijn twee ringen die heel belangrijk zijn voor vrouwen: hun trouwring en hun verlovingsring. Tijdens de bruidsbeurs in Brugge vroeg Bruid & Bruidegom Magazine aan vier koppels hoe de verlovingsring van de bruid eruitziet én het verhaal achter de ring.
Bruidsdiscussie: geven jullie elkaar een huwelijkscadeau? Als bruidspaar krijg je op jullie trouwdag volop cadeaus van familie en vrienden. Maar hoe zit dat met de belangrijkste persoon in je leven? Verwacht je van hem/haar ook een huwelijkscadeau? Redacteuren Noa en Eefje gaan met elkaar in discussie.
Inloggen