© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Flanders Cut
© Ruesch

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.

Zo mooi is de Flanders Cut-diamant
Die mooie verlovings- of trouwring mag opvallen aan je ringvinger. Kies daarom voor een diamant die gegarandeerd een echte blikvanger is. De Flanders Cut is een unieke diamant die ieder juweel bijzonder maakt.
Breed, breder, statementring: de brede trouwring is trendy! Gedaan met valse bescheiden­heid! Je bent getrouwd en dat mag (en wil) je aan de hele wereld laten zien. Hoe? Met een extra brede trouwring! Een van de nieuwe trends in trouwringenland. We laten je hier een paar voorbeelden zien.
Daisy Verheyden: voor trouwringen met karakter Heb je graag inspraak en hou je niet van massaproductie? Of bezit je een bijzondere steen die een grote waarde voor je heeft? Daisy Verheyden blinkt uit in verfijnde ontwerpen en heeft een voorliefde voor originele edelstenen.
Milgrain: huwelijksringen in art-decostijl Voor iedere bruid die wegdroomt bij het zien van The Great Gatsby en het liefst als jaren twintig schoonheid voor het altaar verschijnt, hebben wij dé trouwringtip: milgrain!
Breuning trouwringen: levenslange perfectie Bij zoiets magisch als een huwelijk hoort een schitterende trouwring. En omdat je een trouwring een leven lang draagt, kies je natuurlijk het perfecte exemplaar. In de Breuning-collectie vind je de nieuwste ringen in alle edelmetalen, waarmee je je huwelijk kan bezegelen.
Inloggen