© Ruesch
© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Flanders Cut

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.

Ringen met printjes zijn in! Zijn jullie op zoek naar unieke trouwringen, die perfect passen bij jullie liefde voor moeder aarde? Wij spotten een supercoole nieuwe trend in trouwringenland: ringen met natuurlijke printjes! Met een speciale lasertechniek wordt het patroon in de ring gefreesd.
Trouwringen met alternatieve vormen Voor alle bruidsparen die graag iets anders dan anders willen: we hebben een unieke gouden tip voor jullie. Want wie zegt dat je trouwring rond moet zijn? De schitterende wereld van de trouwringen heeft nog veel meer te bieden dan cirkelvormige modellen.
Daisy Verheyden: voor trouwringen met karakter Heb je graag inspraak en hou je niet van massaproductie? Of bezit je een bijzondere steen die een grote waarde voor je heeft? Daisy Verheyden blinkt uit in verfijnde ontwerpen en heeft een voorliefde voor originele edelstenen.
Bling op je ring: grote diamanten Heel wat trouwers kiezen momenteel voor een ring met één grote diamant. Een uitgelezen moment om hier eens wat dieper op in te gaan: wat is een diamant juist en hoe weet je bijvoorbeeld of je een echt exemplaar in handen hebt? Wij zochten het voor je uit.
Zo mooi is de Flanders Cut-diamant
Die mooie verlovings- of trouwring mag opvallen aan je ringvinger. Kies daarom voor een diamant die gegarandeerd een echte blikvanger is. De Flanders Cut is een unieke diamant die ieder juweel bijzonder maakt.
Inloggen