© Flanders Cut
© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ruesch

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.
stAen: persoonlijke, handgemaakte verlovings- en trouwringen Antwerpse juweelontwerper Stijn Van der Auwera creëert onder het label stAen strakke, eigentijdse verlovings- en trouwringen op maat. Laat je inspireren door de bestaande collectie en design een unieke ring voor hem en haar!
WIN de ring van jullie dromen! Feeling lucky? Trouwring Magazine biedt jou met het Trouwring Festival de kans om de ringen van jullie dromen te winnen.
Blooming! Ringen met bloemenprint Een beetje flower power is altijd welkom. Bijvoorbeeld als decoratie voor de ringen. Dit zijn de mooiste varianten.
Mediterrane bruidslook: trouwen met een golden glow Groot fan van het mediterrane leven waarin lekker eten een grote rol speelt en je altijd verzekerd bent van aangename temperaturen? Dan is een bruiloft in deze sferen echt iets voor jullie. Wij showen hoe je de mediterrane stijl vertaalt naar de ideale bruidslook en maken je warm met luchtige jurken en zonnige accessoires. 
Status Aparte: meesterwerken uit eigen atelier In drie prachtige herenhuizen tussen de markt en het water in het historische stadje Lier vind je Status Aparte. Deze unieke conceptstore heeft alles in huis dat vrouwen boeit. Van accessoires en parfums tot de mooiste juwelen. 
Inloggen
BE SB Huwelijksspecialisten
STYLING