© Ruesch
© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Flanders Cut

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.

De triset: al het goede komt in drieën! Mogen we je voorstellen aan de nieuwe liefde in je leven. Eentje die er met een driedubbele lading glans en fonkeling voor zorgt dat je je ogen bijna niet van jullie ringvingers kunt afhouden: de triset.
Bling op je ring: grote diamanten Heel wat trouwers kiezen momenteel voor een ring met één grote diamant. Een uitgelezen moment om hier eens wat dieper op in te gaan: wat is een diamant juist en hoe weet je bijvoorbeeld of je een echt exemplaar in handen hebt? Wij zochten het voor je uit.
Alles over eerlijk goud Je kan kiezen voor fairtradebananen, -koffie en -chocolade en tegenwoordig heb je ook fairtradegoud! Dit goud wordt op een eerlijke, mens- en natuurvriendelijke manier gewonnen en verwerkt. Hoe mooi is het om daar je trouwringen van te laten maken?
Wist je dit al? 10 feitjes over jullie trouwringen Ze zijn hét symbool voor het huwelijk: de trouwringen. Hiermee laat je zien dat jullie bij elkaar horen. En de ringen zijn één van de allerleukste dingen om uit te zoeken voor het huwelijk, na je jurk natuurlijk! Met deze feitjes ga je goed geïnformeerd op trouwringenjacht.
Beestachtig leuk: huisdieren als ringdrager Bij veel bruidsparen spelen hun huisdieren een belangrijke rol in hun leven. Waarom zou je ze dan niet inzetten als ringdrager? Vooral honden, maar ook sommige katten, zijn heel goed in deze belangrijke taak, zoals deze foto's van onze lezers laten zien.
Inloggen