Michael en Pascale: een intieme fotoshoot Het jonge koppel koos voor een intieme trouwdag met een kleine groep vrienden en familie. Er vond een wettelijk huwelijk in het gemeentehuis plaats, een gezellig diner én een romantische fotoshoot in de Kalmthoutse Heide waarbij de liefde letterlijk van het beeld spat. Geniet mee van deze beelden!
Stefanie en Brawley: een superpersoonlijke trouw Voor bruidspaar Stefanie en Brawley stond al snel vast dat ze een heel persoonlijke trouwceremonie wilden. Daarom vroegen ze hun getuigen om de ceremonie te leiden. Met emotionele speeches en zelfgeschreven geloften werd het een superpersoonlijke trouw! 
Sam en Benedicte: superdag vol liefde!
Sam en Benedicte hadden eigenlijk twee trouwdagen, want ze splitsten het burgerlijke gedeelte en de kerkelijke ceremonie op. Twee dagen na het intieme burgerlijke feest werden alle registers opengetrokken voor een supertrouwdag met grote S. Kijk mee!
Evelien en Ritchie: tradities in een romantisch kader Tijdens de trouwdag van Evelien en Ritchie was er veel ruimte voor tradities en romantiek. Een emotioneel moment als de vader van de bruid zijn dochter in trouwkleed zag, een first look in het bos, een mooie ceremonie in de kerk en een stijlvol diner met een leuk dansfeest als afsluiter.
Kirsty en Glenn: zonnige en intieme trouw Tijdens een intieme ceremonie in een prachtig aangeklede schuur gaven Kirsty en Glenn elkaar het jawoord. Omringd door hun vrienden, familie en Glenns dochtertjes op de eerste rij, werd hun liefde officieel gemaakt. 
Inloggen
NL+BE BA Sincerity SIN BE BA Essense