Stefanie en Brawley: een superpersoonlijke trouw Voor bruidspaar Stefanie en Brawley stond al snel vast dat ze een heel persoonlijke trouwceremonie wilden. Daarom vroegen ze hun getuigen om de ceremonie te leiden. Met emotionele speeches en zelfgeschreven geloften werd het een superpersoonlijke trouw! 
Sam en Benedicte: superdag vol liefde!
Sam en Benedicte hadden eigenlijk twee trouwdagen, want ze splitsten het burgerlijke gedeelte en de kerkelijke ceremonie op. Twee dagen na het intieme burgerlijke feest werden alle registers opengetrokken voor een supertrouwdag met grote S. Kijk mee!
Evelien en Ritchie: tradities in een romantisch kader Tijdens de trouwdag van Evelien en Ritchie was er veel ruimte voor tradities en romantiek. Een emotioneel moment als de vader van de bruid zijn dochter in trouwkleed zag, een first look in het bos, een mooie ceremonie in de kerk en een stijlvol diner met een leuk dansfeest als afsluiter.
Kirsty en Glenn: zonnige en intieme trouw Tijdens een intieme ceremonie in een prachtig aangeklede schuur gaven Kirsty en Glenn elkaar het jawoord. Omringd door hun vrienden, familie en Glenns dochtertjes op de eerste rij, werd hun liefde officieel gemaakt. 
Annelies en Nico: trouwfeest met een vleugje New York Nico wil Annelies ten huwelijk vragen en boekt een helikoptervlucht boven New York. Annelies vermoedt dat Nico op één knie gaat in de helikopter. Toch wacht hij tot op de Brooklyn Bridge met de grote vraag. Om iedereen mee te laten genieten van dat mooie moment, voegen ze aan hun trouw een vleugje New York toe.
Inloggen
BE BA Essense