Marlou & Tom: in the name of love Wil je – met mijn baasje – trouwen? Marlou Vreken kreeg deze briefjes een voor een van puppy Jip, namens haar geliefde Tom. Haar antwoord? Een volmondig ja! 
Annemiek & Jelle Jippe: een waardevol moment Annemiek en Jelle Jippe Holwerda leren elkaar toevallig kennen bij gezamenlijke vrienden en zijn sindsdien onafscheidelijk. Dus toen Jelle Jippe haar ten huwelijk vroeg, hoefde Annemiek niet lang na te denken! “Het moment dat ik hem in de tuin zag staan, zal ik nooit vergeten.”
Ameland: het Ibiza van Nederland Het liefdesverhaal van Edwin en Irma van Ieperen begint een paar jaar geleden, als ze elkaar tegenkomen op het werk. Het was liefde op het eerste gezicht! Zes jaar later gaat Edwin op zijn knieën op hun eiland: Ibiza. En hoewel corona lichtelijk roet in het eten gooit, was hun trouwdag afgelopen september een droom om nooit meer te vergeten!
Kimberly & James: precies goed Vier jaar samen, tien maanden verloofd en zes maanden plannen wijzigen en aanpassingen maken; de aanloop naar de bruiloft van Kimberly Angle en James Hinkamp was stormachtig. “Maar toen we daar met z’n tweeën stonden, viel alles op z’n plek. Wij tweeën samen, daar draait het om.”
Cynthia & Gideon: trouwen tijdens corona Het coronavirus heeft wereldwijd invloed op bruiloften, maar niet op de liefde van Cynthia (33) en Gideon (33) voor elkaar, want die blijft onveranderd. Na lang wikken en wegen over het uitstellen van hun bruiloft hebben de twee besloten alsnog nú te trouwen. Hoe doen ze dat en welke tips hebben zij voor jou? 
Inloggen