Thomas en Sofie: emotioneel huwelijk in de kerk Een stralend koppel, een zonovergoten dag en een prachtige locatie. De trouwdag van Thomas en Sofie kon haast niet beter. Het bruidspaar koos bewust voor trouwen in de kerk. Er werd hier en daar wel een traantje weggepinkt!
De grote dag van Anine en Nick Anderhalf jaar lang hield bruid Anine exclusief voor Bruid & Bruidegom een dagboek bij over alle voorbereidingen voor haar trouwfeest. Nu laat ze ons zien hoe de trouwdag verlopen is! “Ik heb de bruidsmeisjes wat opgejaagd, omdat ik niets liever wilde dan gewoon bij Nick te zijn!”


Kimberley en Michel: een bijzondere tuinceremonie In de maart-editie van ons magazine vertelden Kimberley en Michel alles over hun intieme en sfeervolle trouw. “We wilden graag een persoonlijke touch geven aan onze trouwdag en een tuinceremonie vonden we een mooi alternatief”, aldus de bruidegom. Bekijk hier de prachtige foto’s van hun trouwdag.
Michael en Pascale: een intieme fotoshoot Het jonge koppel koos voor een intieme trouwdag met een kleine groep vrienden en familie. Er vond een wettelijk huwelijk in het gemeentehuis plaats, een gezellig diner én een romantische fotoshoot in de Kalmthoutse Heide waarbij de liefde letterlijk van het beeld spat. Geniet mee van deze beelden!
Stefanie en Brawley: een superpersoonlijke trouw Voor bruidspaar Stefanie en Brawley stond al snel vast dat ze een heel persoonlijke trouwceremonie wilden. Daarom vroegen ze hun getuigen om de ceremonie te leiden. Met emotionele speeches en zelfgeschreven geloften werd het een superpersoonlijke trouw! 
Inloggen
NL+BE BA Sincerity SIN BE BA Essense