Let's get this party started! Maak kans op gepersonaliseerde heupflessen van The Groom’s Store Wat is er mooier dan je bridal party een persoonlijk cadeau te geven voor de big day? De gepersonaliseerde heupflessen van The Groom’s Store zijn dé ideale manier om je bruidsmeisjes te bedanken voor hun inzet.
WIN de ring van jullie dromen! Feeling lucky? Trouwring Magazine biedt jou met het Trouwring Festival de kans om de ringen van jullie dromen te winnen.
Win een diamantjuweel naar keuze Is jouw huwelijk in het water gevallen door het coronavirus? De Antwerpse diamantsector laat jou extra stralen! Zij geven namelijk 5x een diamantjuweel naar keuze weg én een exclusieve belevenis achter de schermen! 
Nationale Bruidsparen Enquête: win een mini-abonnement van Bruid & Bruidegom Magazine! Bruid & Bruidegom Magazine zit boordevol tips en trends, prachtige foto’s en de mooiste bruidsmode, onder de deelnemers van de Nationale Bruidsparen Enquête 2020 verloten we een gratis mini-abonnement van Bruid & Bruidegom Magazine!
Inloggen