In deze editie BE

"Geluk is het enige wat zich verdubbelt als men het deelt."

Toen ik dit citaat onlangs op Instagram zag, toverde het direct een glimlach op m’n gezicht. Het deed me denken aan een aantal mooie momenten en ik besefte dat ze zo speciaal waren door de mensen met wie ik ze deelde. Net zoals jullie straks een onvergetelijk trouwfeest gaan beleven, dat mede door de aanwezigheid van jullie dierbaren extra speciaal zal zijn. Het 25-jarig jubileum dat Bruid & Bruidegom Magazine dit jaar viert, delen we natuurlijk ook graag. En dat doen we door jullie te trakteren op heel bijzondere prijzen! Kijk snel op pagina 16 om te ontdekken waar je kans op maakt. Ook delen een aantal bruiden en bruidegommen hun ervaringen, foto’s en tips in dit magazine. Zo houdt Dorien uit Gent een dagboek bij waarin ze schrijft over al haar planningsavonturen (pag. 58). Laura en Niels vertellen vanaf pagina 54 alles over hun zomers trouwfeest. “Met alle vrienden samen plezier maken, dat was belangrijk”, aldus de bruid. En in onze special Bruidegom, delen bruidegoms Gert, Nick en Erik hun gedachten en meningen over een aantal leuke huwelijkstopics. Ga snel naar de winkel en geniet van al het moois dat we in dit magazine delen!

Veel leesplezier!

Noa Johannes
Chef redactie Bruid & Bruidegom Magazine

25 jaar Bruid & Bruidegom Magazine!

We vieren onze 25e verjaardag! En wie jarig is, trakteert natuurlijk. Daarom hebben we een prijzenfestival waarin drie topmerken een mooie prijs weggeven. Doe mee en maak kans op een trouwkleed bij Linx Fashion, een trouwkostuum van Immediate of een ringenset van Vermandere-Verheyden!

Extra: twee specials

In deze uitgave van het magazine vind je twee leuke specials! In de Bruidegom staan maar liefst 32 pagina’s vol mode, tips en handige weetjes exclusief voor hem. En in de special Droomjuwelen vind je de mooiste ringen van Belgische topontwerpers.

Inspirerende verhalen

In het nieuwe magazine vind je bovendien ook allerlei inspirerende verhalen van andere bruidsparen. Zo schrijft de verloofde Dorien opnieuw een dagboek over haar planningsavonturen, laten Laura en Niels je meegenieten van hun zomers trouwfeest én delen Michel en Kimberley hun verhaal over hun bijzondere tuinceremonie.

 Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast een preview van het nieuwe magazine!