© Anouschka Rokebrand
Adembenemend mooi: de nieuwste huwelijkscollectie van St. Patrick! Tijdens de Barcelona Bridal Fashion Week presenteerden verschillende topmerken hun nieuwe bruidsmodecollecties voor 2018. Zo ook het label St. Patrick dat ons met haar Studio Collection werkelijk omverblies. Wauw!
De hoogtepunten van de Pronovias Fashion Show Elk jaar presenteert het populaire bruidsmodelabel Pronovias haar nieuwste collectie tijdens een spectaculaire modeshow in Barcelona. Benieuwd naar de hoogtepunten? Je ziet ze hier!
Moroccan moods: een huwelijksthema om bij weg te dromen 'East meets west' in deze prachtige mix van Oosterse en Westerse invloeden. Haal Marokko naar België met stijlvolle decoratiedetails als lantaarns, tapijten en zoete lekkernijen waar geen enkele gast van af zal kunnen blijven.
Martine Harris over Essense: relaxt en authentiek Al sinds 1992 ontwerpt Martine Harris droomjurken voor de collecties van Essense Designs: Essense of Australia, Martina Liana en Stella York en de avondmodecollectie Sorella Vita. Lees hier meer over de collecties en de Australische ontwerper.
Bekijk de fashion show van Nicole! Zaterdagavond 25 maart was het zover: de grote catwalkshow van het Italiaanse topbruidsmodemerk Nicole Spose! We zonden de show om 20.00 uur direct uit.
Inloggen