© Kim van den Broek
Barcelona Bridal Fashion Week
© Inge Kooiman Fotografie
Ringen met printjes zijn in! Zijn jullie op zoek naar unieke trouwringen, die perfect passen bij jullie liefde voor moeder aarde? Wij spotten een supercoole nieuwe trend in trouwringenland: ringen met natuurlijke printjes! Met een speciale lasertechniek wordt het patroon in de ring gefreesd.
Dagboek van bruid Dorien: romantisch aanzoek Dorien (29) woont in Gent, waar ze tien jaar geleden haar grote liefde Nigel tegen het lijf liep. Voor Bruid & Bruidegom Magazine hield deze aanstaande bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over haar planningsavonturen! 
De grote dag van Anine en Nick Anderhalf jaar lang hield bruid Anine exclusief voor Bruid & Bruidegom een dagboek bij over alle voorbereidingen voor haar trouwfeest. Nu laat ze ons zien hoe de trouwdag verlopen is! “Ik heb de bruidsmeisjes wat opgejaagd, omdat ik niets liever wilde dan gewoon bij Nick te zijn!”


Trouwringen met alternatieve vormen Voor alle bruidsparen die graag iets anders dan anders willen: we hebben een unieke gouden tip voor jullie. Want wie zegt dat je trouwring rond moet zijn? De schitterende wereld van de trouwringen heeft nog veel meer te bieden dan cirkelvormige modellen.
Bruidegomstrend: zo mooi is een groen trouwkostuum
We spotten steeds vaker bruidegoms in een prachtig, groen trouwkostuum. Of je nu voor een vintage look gaat of juist voor traditioneel: groen is hot! Bruidegom Tom koos ook voor een prachtig groen trouwkostuum voor hun trouw in het Italiaanse San Leo. 
Inloggen