© Nienke van Denderen
© Sandra Aberg
Trouwlocatie Special: de mooiste trouw- en feestlocaties Je hebt de persoon gevonden met wie je wilt trouwen, nu moet je nog beslissen wáár jullie willen trouwen. Het kiezen van jullie trouwlocatie is één van de leukste en belangrijkste beslissingen die jullie zullen nemen voor de trouwdag. De Trouwlocatie Special helpt je kiezen!
Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidskoppel speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles wat een bruidegom moet weten over het huwelijksfeest: tips, trends, nieuwtjes en heel veel mode.
BRUID Wedding Fashion: de nieuwste bruidsmodecollecties Laat je betoveren door de mooiste bruidsmodetrends van het nieuwe seizoen. In BRUID Wedding Fashion presenteren gerenommeerde bruidsmodemerken hun nieuwe collecties. Vind hier de shopadressen om je droomjurk te vinden.
Droomjuwelen: de mooiste ringen van Belgische topontwerpers Zijn jullie nog op zoek naar mooie trouwringen, maar weten jullie niet waar te beginnen? Met de inblad-special Droomjuwelen helpen we jullie alvast een handje op weg in de zoektocht naar de perfecte set!  
Bridal Kids: grootse mode voor de kleinste gasten Of ze nu de ringen komen brengen, bloemblaadjes strooien of samen met de grote gasten genieten van jullie bruiloft: kinderen vormen een vrolijke toevoeging aan de gastenlijst. Natuurlijk willen ook deze minigasten er mooi uitzien op jullie feestelijke dag. Daarom lees je Bridal Kids.
Inloggen