Behind the scenes: de grote modereportage én covershoot Voor Bruid & Bruidegom Magazine worden regelmatig fotoshoots gemaakt. Deze keer was het een heel bijzondere shoot: de modereportage en cover werden op één dag geschoten. Reden genoeg om een kijkje achter de schermen te nemen om te zien wat er bij zo’n shoot komt kijken.
Behind the scenes: de bruidegomsmetamorfose Voor een fotoshoot in de nieuwe editie nodigde Bruid & Bruidegom Magazine vier bruidegoms uit naar de fotostudio voor een complete make-over. Neem een kijkje achter de schermen als de heren getransformeerd worden tot de perfecte bruidegom.
Behind the scenes: bruidegomsshoot in Noordwijk Een bruidegom, zijn twee best men, een stoere Mustang, een fotograaf, een styliste en een prachtige locatie in Noordwijk: dat zijn de ingrediënten voor de coole bruidegomsshoot die in de nieuwe editie van Bruidegom te zien is. Hier zie je een exclusief behind the scenes-filmpje!
Een kijkje achter de schermen bij de fotoshoots op Aruba! Voor de nieuwe editie reisde het team van Bruid & Bruidegom Magazine af naar het zonnige Aruba! Daar maakten we drie prachtige fotoshoots voor het magazine. En hier vind je een exclusieve blik achter de schermen!
Behind the scenes: bruidsmake-over XXL Voor één keer als een model gefotografeerd worden, compleet gestyled in de nieuwste bruidsmode, inclusief advies van Sincerity-bruidsmodeontwerper Tony Mentel: voor zes jonge vrouwen ging deze droom in vervulling. Neem hier een kijkje achter de schermen van de shoot!
Inloggen