Ugo Cámera
© Raisa Zwart Photography
© Kim van den Broek
De grote dag van Anine en Nick Anderhalf jaar lang hield bruid Anine exclusief voor Bruid & Bruidegom een dagboek bij over alle voorbereidingen voor haar trouwfeest. Nu laat ze ons zien hoe de trouwdag verlopen is! “Ik heb de bruidsmeisjes wat opgejaagd, omdat ik niets liever wilde dan gewoon bij Nick te zijn!”


Bruidegomstrend: zo mooi is een groen trouwkostuum
We spotten steeds vaker bruidegoms in een prachtig, groen trouwkostuum. Of je nu voor een vintage look gaat of juist voor traditioneel: groen is hot! Bruidegom Tom koos ook voor een prachtig groen trouwkostuum voor hun trouw in het Italiaanse San Leo. 
Uitnodigen in stijl: lasercut uitnodigingen Alsof de wondere papieren wereld van het huwelijksdrukwerk nog niet gevarieerd genoeg was, is er nu een nieuwe techniek waarmee je jullie uitnodigingen heel bijzonder kan maken. Met de lasersnijtechniek creëer je namelijk de mooiste cut-out ontwerpen helemaal op maat. Mooi!
10 dingen die elk bruidje moet hebben! De trouwdatum is bekend en het plannen van het trouwfeest kan beginnen. Wat heb je als bruid dan absoluut nodig? Hier vind je een handig lijstje.
La Bella Romantica – trouwen in Italiaanse stijl Liefhebbers van romantiek opgelet! Laat je inspireren door deze prachtige fotoreportage en creëer jullie eigen onvergetelijke trouw. Geef jullie dag een Mediterraan tintje met pasteltinten, veldbloemen, kaarsen en kant. Geniet van het mooie leven: la dolce vita!
Inloggen
NL+BE BA Sincerity SIN BE BA Essense