Ugo Cámera
© Raisa Zwart Photography
© Kim van den Broek
Bling op je ring: grote diamanten Heel wat trouwers kiezen momenteel voor een ring met één grote diamant. Een uitgelezen moment om hier eens wat dieper op in te gaan: wat is een diamant juist en hoe weet je bijvoorbeeld of je een echt exemplaar in handen hebt? Wij zochten het voor je uit.
Trouwtrend: de 'naked cake' Heel wat bruidsparen halen de inspiratie voor hun trouwfeest op internet. Vooral op Pinterest ziet alles er mooier dan mooi uit. Maar hoe realistisch zijn die foto's? Kunnen gewone bruidsparen deze ideeën ook uitvoeren? We leggen de 'naked cake' voor aan Sara Welters van De Bakboetiek in Mechelen.
Het XXL-bruidsboeket: hoe groter, hoe beter! Bij Bruid & Bruidegom Magazine zijn we dol op bloemen en eigenlijk vinden we ze gewoon een onmisbaar onderdeel van een bruidsoutfit. Daarom is de nieuwe trend voor extra grote bruidsboeketten ook zo tof. Ontdek hier hoe je jouw look een XXL-dosis flower power geeft. 
Adembenemend mooi: de nieuwste huwelijkscollectie van St. Patrick! Tijdens de Barcelona Bridal Fashion Week presenteerden verschillende topmerken hun nieuwe bruidsmodecollecties voor 2018. Zo ook het label St. Patrick dat ons met haar Studio Collection werkelijk omverblies. Wauw!
De hoogtepunten van de Pronovias Fashion Show Elk jaar presenteert het populaire bruidsmodelabel Pronovias haar nieuwste collectie tijdens een spectaculaire modeshow in Barcelona. Benieuwd naar de hoogtepunten? Je ziet ze hier!
Inloggen
BE BA Essense