© Rosa Clará
© Marjoly Fotografie
© Ikos Resorts
Zo ontstaat een bruidsjurk bij Pronovias Wil jij een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe een bruidsjurk wordt gemaakt? Bruidsmodefabrikant Pronovias opende de deuren van haar prestigieuze atelier voor een filmploeg en liet hen en ons zien hoe de prachtige Carolina-jurk is gemaakt; van de schets tot de catwalk.
Achter de schermen: de grote bruidsmetamorfose! Wow, zo spannend! Tijdens een heel speciale make-over hebben we aanstaande bruiden verrast met professionele styling en ze van top tot teen in de nieuwste bruidscollecties gestoken. Het resultaat is betoverend! Neem een kijkje achter de schermen van deze prachtige fotoshoot.
Ringen met printjes zijn in! Zijn jullie op zoek naar unieke trouwringen, die perfect passen bij jullie liefde voor moeder aarde? Wij spotten een supercoole nieuwe trend in trouwringenland: ringen met natuurlijke printjes! Met een speciale lasertechniek wordt het patroon in de ring gefreesd.
Dagboek van bruid Dorien: romantisch aanzoek Dorien (29) woont in Gent, waar ze tien jaar geleden haar grote liefde Nigel tegen het lijf liep. Voor Bruid & Bruidegom Magazine hield deze aanstaande bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over haar planningsavonturen! 
Trouwringen met alternatieve vormen Voor alle bruidsparen die graag iets anders dan anders willen: we hebben een unieke gouden tip voor jullie. Want wie zegt dat je trouwring rond moet zijn? De schitterende wereld van de trouwringen heeft nog veel meer te bieden dan cirkelvormige modellen.
Inloggen
BE BA Essense NL+BE BA Sincerity SIN