Adembenemend mooi: de nieuwste huwelijkscollectie van St. Patrick! Tijdens de Barcelona Bridal Fashion Week presenteerden verschillende topmerken hun nieuwe bruidsmodecollecties voor 2018. Zo ook het label St. Patrick dat ons met haar Studio Collection werkelijk omverblies. Wauw!
De hoogtepunten van de Pronovias Fashion Show Elk jaar presenteert het populaire bruidsmodelabel Pronovias haar nieuwste collectie tijdens een spectaculaire modeshow in Barcelona. Benieuwd naar de hoogtepunten? Je ziet ze hier!
Bekijk de fashion show van Nicole! Zaterdagavond 25 maart was het zover: de grote catwalkshow van het Italiaanse topbruidsmodemerk Nicole Spose! We zonden de show om 20.00 uur direct uit.
Moroccan moods: een huwelijksthema om bij weg te dromen 'East meets west' in deze prachtige mix van Oosterse en Westerse invloeden. Haal Marokko naar Belgiƫ met stijlvolle decoratiedetails als lantaarns, tapijten en zoete lekkernijen waar geen enkele gast van af zal kunnen blijven.
De magische kleedjes van Stella York Een huwelijk is een magische dag vol liefde en geluk. Je trouwdag is het perfecte excuus om taart te eten, om de dansvloer onveilig te maken met je bruidsmeisjes en om uitbundig feest te vieren. En daar draait het allemaal om in de Stella York-bruidscollectie: de liefde vieren inclusief al het plezier (en glitter!) dat daarbij komt kijken.
Inloggen