© Elsa Coloured Shoes
© Iris@dutchandfamous.com
© Rosa Clará
Ringen met printjes zijn in! Zijn jullie op zoek naar unieke trouwringen, die perfect passen bij jullie liefde voor moeder aarde? Wij spotten een supercoole nieuwe trend in trouwringenland: ringen met natuurlijke printjes! Met een speciale lasertechniek wordt het patroon in de ring gefreesd.
Dagboek van bruid Dorien: romantisch aanzoek Dorien (29) woont in Gent, waar ze tien jaar geleden haar grote liefde Nigel tegen het lijf liep. Voor Bruid & Bruidegom Magazine hield deze aanstaande bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over haar planningsavonturen! 
Trouwringen met alternatieve vormen Voor alle bruidsparen die graag iets anders dan anders willen: we hebben een unieke gouden tip voor jullie. Want wie zegt dat je trouwring rond moet zijn? De schitterende wereld van de trouwringen heeft nog veel meer te bieden dan cirkelvormige modellen.
Ontdek de 2019-bruidsjurken van Pronovias! Op de jaarlijkse Barcelona Bridal Fashion Week presenteren tientallen internationale bruidsmodefabrikanten hun nieuwe ontwerpen. Het evenement werd geopend met de grote Pronovias Fashion Show. Ontdek hier de bruidsmode-highlights voor 2019!
Bruidsfoto & Film Award 2018: dit zijn de winnaars! Onder luid gejuich werden de winnaars van de Bruidsfoto & Film Award 2018 gehuldigd. De uitreiking van de prestigieuze foto- en filmwedstrijd werd gehouden in de sfeervolle Buiksloterkerk in Amsterdam. Bruidsfotografen en -filmmakers uit Nederland en België kwamen samen om hun succes te vieren.
Inloggen
NL+BE BA Sincerity SIN BE BA Essense