In deze editie BE

Let op: spoiler alert!

Tijdens het maken van dit magazine vond de première van Le Sens de la Fête plaats: een leuke Franse feelgoodfilm. Ik stond te popelen om hem te zien, want het komische verhaal draait om een grandioos trouwfeest op een prachtig 17e-eeuws kasteel, en in het bijzonder de weddingplanner die er samen met zijn team voor moet zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Zoals de trailer al verklapt, gaat er van alles mis: van bedorven voedsel en personeelsperikelen tot de dj die last-minute vervangen moet worden. Gelukkig komt in feelgoodfilms alles uiteindelijk helemaal goed, en dus ook in Le Sens de la Fête. De gedramatiseerde gebeurtenissen uit de film zullen in het echt niet snel voorkomen. Toch kan ik me voorstellen dat ook jullie je weleens afvragen: hebben we wel aan alles gedacht? En wat als er iets misgaat? Wat dat betreft verbeeldt deze Franse film op prachtige wijze waar het op de grote dag uiteindelijk om draait: jullie liefde, jullie jawoord en jullie stralende glimlachen van geluk. Als die ingrediënten aanwezig zijn, volgt de rest vanzelf. Zelfs als iets niet helemaal loopt als verwacht. En goed nieuws: met al die andere details helpen wij je in dit magazine graag op weg. Blader, wees geïnspireerd en geniet!

Veel leesplezier!

Noa Johannes
Chef redactie Bruid & Bruidegom Magazine

Sprookjeshuwelijk

Anno 2018 maakt het sprookjestrouwfeest een ware comeback met een heerlijk moderne twist. De jurken zijn groter, de slepen zijn langer en de trouwdetails nóg sprookjesachtiger. Ontdek hier hoe je jullie eigen moderne sprookje creëert.

Extra: drie specials!

Bij deze nieuwe editie van Bruid & Bruidegom Magazine vind je maar liefst drie topspecials! Bridal Kids: met mooie mode voor de kleintjes, winkeladressen en handige tips. LookBook: dé bruidsmodetrends van 2018. En Elsa! Magazine: vol prachtige schoenen en bijpassende accessoires.

Verhalen van bruidsparen

Ook zit dit nieuwe magazine bomvol verhalen van bruidsparen. Zo houdt de Gentse Dorien voor ons een dagboek bij waarin ze schrijft over alle voorbereidingen op haar huwelijksdag. En kan je meegenieten van de huwelijksfeesten van de koppels Anine en Nick én Ine en Dieter. Kortom: volop inspiratie!
Inloggen