In deze editie BE

Alles voor jullie unieke trouwfeest!

De koninklijke bruiloft van Harry en Meghan was voor mij een hoogtepunt van dit trouwjaar. Stiekem heb ik wel wat traantjes weggepinkt! Het mooiste moment vond ik toen Meghan begon aan haar ‘walk down the aisle’. In die boog van licht leek ze net een engel en zo koninklijk! Harry en Meghan gaven duidelijk een eigen invulling aan hun huwelijksdag en aan heel wat koninklijke trouwtradities. Zo werd Meghan weggegeven door prins Charles en speechte de bruid tijdens de receptie. Prins Harry draagt vanaf nu, tegen de koninklijke traditie in, een trouwring. Allemaal aanpassingen om de mooiste dag van hun leven zo persoonlijk en uniek mogelijk te maken. En dat begrijpen wij helemaal! Daarom geven we jou in deze editie tips om ook jullie trouw helemaal naar jullie wensen te organiseren.

Veel leesplezier!

Leanne van Spronsen
Redactiecoördinator Bruid & Bruidegom Magazine

Doe mee aan ons jubileumprijzenfestival!

Hoera! Bruid & Bruidegom Magazine bestaat 25 jaar en dat vieren we graag met jullie. Doe mee aan de grote prijsvraag, waarbij we drie prachtige prijzen weg mogen geven. Wat dacht je van een set trouwsieraden van bruidsmodefabrikanten Marylise en Rembo Styling x Studio Collect? Elsa Coloured Shoes stelt een paar trouwschoenen beschikbaar voor hem én haar. En dan kan je ook nog voor vouchers winnen voor gratis trouwkaarten van Tadaaz!

Extra: vind jouw droomlocatie

In deze nieuwe editie vind je maar liefst 24 pagina’s met de mooiste trouwlocaties van België. Van feestzalen tot een kasteelboerderij en van chic tot landelijk. En natuurlijk geven we je ook handige tips voor je zoektocht naar de perfecte locatie.

Superpersoonlijke verhalen

Laat je inspireren door de ervaringen van andere koppels. Bijvoorbeeld door de prachtige barnwedding van Helen en Joachim. Je leest ook het laatste dagboek van bruid Dorien over haar vrijgezellen en Thomas en Sofie delen hun verhaal over hun kerkelijk huwelijk.

 Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast een preview van het nieuwe magazine!


Inloggen