In deze editie BE

Yihaa, het nieuwe magazine is er!

Het nieuwe magazine is er en dat is altijd weer een geluksmomentje. Voor ons is het iedere keer een feest om dit blad vol bruidsnieuws voor jou te mogen maken. Laat je in deze editie verrassen door unieke bruidsmodereportages, de nieuwste 2020-looks en doe je voordeel met allerlei handige tips. Wij lichten een tipje van de sluier op en geven je hieronder alvast een sneak peek. Ontdek het hele magazine nu in de krantenwinkel bij jou in de buurt!


Veel leesplezier gewenst van de hele redactie!

             

Bridesmaid proposal

Geef je beste vriendinnen een belangrijke rol op je trouw en vraag hen als bruidsmeisje! Wij vertellen je vijf originele manieren waarop je dit kunt doen. Jouw ‘aanzoek’ vergeten ze nooit meer, succes gegarandeerd.

De voordelen van off-season trouwen

Voor een onvergetelijke trouw hoef je niet in het hoogseizoen te trouwen. Een trouwfeest in het laagseizoen biedt geweldige voordelen waar jullie vast voor gaan warmlopen. Wij verklappen er vast eentje: de gekleurde bladeren in oktober of een sneeuwdecor in december zorgen voor sprookjesachtige bruidsfoto’s. Ontdek alle bijzondere pluspunten van zo’n off-season huwelijk in het nieuwe magazine.

   

             

Voor het sporty bruidspaar

De athleisure trend is ook in bruidsmodeland een feit. De nieuwe 2020-collecties bestaan uit soepele stoffen die stijlvol ogen én comfortabel dragen. De perfecte look voor als jullie zelf een sportief koppel zijn. Bovendien tippen we in deze editie tal van actieve honeymoon-bestemmingen, voor als luieren niet in jullie woordenboek voorkomt.

Tropische jungle-deco

Trend in trouwland: tropisch trouwen! En dan hebben we het niet over een trouw op een onbewoond eiland, want met de leukste jungle-deco breng je die exotische sferen gewoon dicht bij huis. Ontdek hoe je jouw trouw tropisch maakt!

          

Inloggen