In deze editie BE

Onlangs in de trein…

… zat ik vlak bij twee jonge vrouwen, waarvan eentje binnenkort gaat trouwen en haar buurvrouw alles vertelde over de voorbereidingen. Ik was onmiddellijk benieuwd naar alle plannen en luisterde stiekem mee. Natuurlijk kwam ook de jurk ter sprake en wat was ik trots toen de aanstaande bruid een Bruid & Bruidegom Magazine uit haar tas toverde om haar favoriete jurken te laten zien. Samen bladerden de meisjes door het blad en gaven ze commentaar op alles wat ze zagen. Dit geweldige gesprek somt precies op wat ons telkens weer motiveert om een magazine te maken. Er is voor ons geen groter plezier dan jullie te inspireren met de mooiste foto’s, de nieuwste trends, de handigste weetjes en de beste adressen. Daarom weet ik zeker dat jullie volop zullen gaan genieten van deze editie. We hebben zoveel moois verzameld: prachtige fotoreportages, de mooiste 2018-bruidsmodetrends, leuke trouwideeën en nog veel meer.

Veel leesplezier!

Noa Johannes
Chef redactie Bruid & Bruidegom Magazine

Country Chic

Voor deze editie maakten we samen met topfotograaf Brett Florens en zijn team een fijne modereportage op een idyllische wijnboerderij. De prachtige blauwe lucht, de ontspannen sfeer, de elegant-landelijke sfeer en het gevoel dat de buitenwereld even niet bestaat: zo wil toch iedereen trouwen? Laat je inspireren! En bekijk zeker ook het sfeervolle behind the scenes-filmpje van de shoot!

Liefdesverhalen

Ook spraken we voor dit nieuwe magazine met veel verliefde koppels. Drie daarvan delen waarom ze zoveel houden van elkaar: heel zoet. Zoé en Yannick vertellen over hun meerdaagse trouwfeest op het zonnige Mallorca. En Brawly en Stefanie praten allebei over de hoogtepunten van hun ceremonie. Een en al liefde!

Vier de romantiek

Stijlvol, een tikkeltje dromerig en verfrissend modern: de new romance-trend heeft onze huwelijkshartjes gestolen. Hoe je dit thema laat terugkomen op jullie trouwdag én daarna? Kijk mee in de prachtige reportage vol beelden om bij weg te dromen.

Bekijk hier alvast een preview van de nieuwe uitgave!
Inloggen