In deze editie BE

De grote bruidsmetamorfose!

Voor één dag opende Bruid & Bruidegom Magazine haar eigen bruidsmodeboetiek. We regelden een speciale locatie, hingen tientallen trouwjurken van de mooiste bruidsmodemerken op en nodigden drie aanstaande bruiden uit voor een complete make-over. Benieuwd naar het resultaat? Vanaf pagina 115 kan je deze adembenemende bruidsmetamorfoses bewonderen. Ben jij ook nog op zoek naar hét kleed voor jouw grote dag? Dan heb je het perfecte blad in handen! Vul de fashiontest op pagina 134 in en ontdek jouw stijl tussen alle nieuwe trends voor 2019. In navolging van het fantastische trouwfeest van Harry & Meghan hebben we koninklijke inspiratie voor jouw dag (pag. 48) en we zochten prachtige styled shoots voor je uit met de lekkerste bruidstaarten en de mooiste trouwringen. Lees romantische verhalen van bruidsparen over hun huwelijksdag, vergeet de beautyspecial niet en verzamel de mooiste inspiratie voor jullie trouwfeest.

Veel leesplezier!

Leanne van Spronsen
Redactiecoördinator Bruid & Bruidegom Magazine

Doe mee aan ons jubileumprijzenfestival!

Hoera, Bruid & Bruidegom Magazine bestaat 25 jaar en wie jarig is, trakteert! Doe mee aan de grote prijsvraag, waarbij we drie prachtige prijzen weg mogen geven. Wat dacht je van een set trouwringen speciaal voor jullie ontworpen van Status Aparte? Ikos Resorts stelt een mini-huwelijksreis beschikbaar, zodat je kan ontspannen na je grote dag. En dan maak je ook nog kans op een fotoreportage van Blue Ribbon Studio!

Ervaringen van bruidsparen

Het is altijd leuk om verhalen te horen en te lezen van koppels over hun trouwdag. Zo doe je inspiratie op voor je eigen trouwfeest en kun je alvast fijn wegdromen. In deze editie vertelt dagboekbruid Dorien over haar huwelijk met Nigel. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer romantische verhalen te lezen!

Special: LookBook vol met de nieuwste bruidsmode

In deze nieuwe editie vind je maar liefst 48 pagina’s met de nieuwste collecties van de grote bruidsmodefabrikanten. We helpen je bij jouw zoektocht naar én het dragen van je trouwkleed en zochten de mooiste jurken voor je uit. Wie weet vind je jouw droomjurk hier, in LookBook!

 Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast een preview van het nieuwe magazine!


Inloggen