© Marie Bleyer
© Tanja de Maesschalk

Inspirerende foto's

Top Trouwlocaties: de mooiste feestlocaties Je hebt de persoon gevonden met wie je wil trouwen, nu moeten jullie nog beslissen wáár jullie het trouwfeest willen vieren. Het kiezen van jullie feestlocatie is één van de leukste en belangrijkste beslissingen die jullie zullen nemen voor de trouwdag. Top Trouwlocaties helpt je kiezen!
Een loungehoek: een relaxte trouwtrend Loungen is in! En dan niet alleen bij trendy strandclubs, maar ook op trouwfeesten! Stel je voor: een sfeervol aangeklede loungehoek waar jullie en jullie gasten ontspannen kunnen genieten. Laat je inspireren en ontdek waarom een loungehoek onmisbaar is op jullie feest.
Creëer sfeervolle hoekjes met street draping Romantisch én praktisch: street draping. Nog nooit van gehoord? Christina Holt, oprichtster en eigenaresse van Wedding Concepts, legt het je uit: “Bij street draping worden er lange banen stof over palen gedrapeerd, zodat je romantische, overdekte hoekjes creëert op jullie feestlocatie.”
Verlichting als jullie mooiste trouwdecoratie Licht is een van de topthema’s als het om trouwdecoratie gaat. Creatieve mogelijkheden te over, en nieuwe ontwikkelingen maken decoreren met lampjes nog leuker! Christina Holt, oprichtster en eigenaresse van Wedding Concepts, geeft enkele ideeën en tips over wat je allemaal met licht kan doen.
Golf Hof ter Hille: een prachtig kader voor een onvergetelijke dag Een huwelijksfeest op en om een prachtig aangelegde golfbaan? Het kan bij Golf Hof ter Hille in Oostduinkerke. In Golf Hof ter Hille zijn zowel de capaciteit als de kwaliteit aanwezig om van jullie mooiste dag een onvergetelijke gebeurtenis maken!
Inloggen
BE SB KAS