© Klaus Opperman
© Alexandra Vonk

Inspirerende foto's

Zo organiseer je het allerbeste feest! Een sfeervolle locatie, goede muziek en gezellige gasten. Dat zijn de onmisbare onderdelen van een goed trouwfeest. Maar jij wilt natuurlijk een GEWELDIG trouwfeest. Eén waarover jullie en jullie gasten nog jaaaren napraten. Hoe je zo’n soort feest organiseert, lees je hier!
Top Trouwlocaties: de mooiste feestlocaties Je hebt de persoon gevonden met wie je wil trouwen, nu moeten jullie nog beslissen wáár jullie het trouwfeest willen vieren. Het kiezen van jullie feestlocatie is één van de leukste en belangrijkste beslissingen die jullie zullen nemen voor de trouwdag. Top Trouwlocaties helpt je kiezen!
Tips voor jullie ceremoniemeester Er valt heel wat te regelen voor een bruiloft. Dan is het fijn als je de hulp in kunt schakelen van iemand die je helemaal vertrouwt: jullie ceremoniemeester! Ons overzicht geeft je een idee van de taken die de ceremoniemeester op zich kán nemen.
Een loungehoek: een relaxte trouwtrend Loungen is in! En dan niet alleen bij trendy strandclubs, maar ook op trouwfeesten! Stel je voor: een sfeervol aangeklede loungehoek waar jullie en jullie gasten ontspannen kunnen genieten. Laat je inspireren en ontdek waarom een loungehoek onmisbaar is op jullie feest.
Creëer sfeervolle hoekjes met street draping Romantisch én praktisch: street draping. Nog nooit van gehoord? Christina Holt, oprichtster en eigenaresse van Wedding Concepts, legt het je uit: “Bij street draping worden er lange banen stof over palen gedrapeerd, zodat je romantische, overdekte hoekjes creëert op jullie feestlocatie.”
Inloggen