© Iris@dutchandfamous.com
© Eppel Fotografie

Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Het dagboek van bruid Anine - deel 2 De Antwerpse Anine stapt dit najaar in het huwelijksbootje met haar grote liefde Nick. En speciaal voor Bruid & Bruidegom houdt deze leuke bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over al haar planningsavonturen! Deze keer onthult ze haar trouwthema! 
Het dagboek van bruid Anine - deel 1 De Antwerpse Anine stapt dit najaar in het huwelijksbootje met haar grote liefde Nick. En speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine houdt deze leuke bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over al haar planningsavonturen! We beginnen natuurlijk eerst even met het aanzoek…
Zwanger op je huwelijksdag Ben je verloofd én zwanger? Dubbel gefeliciteerd! Iedere huwelijksdag heeft een goede planning nodig, maar als je zwanger bent, zijn er nog wat extra dingen om aan te denken. Geen nood, met deze handige tips komt het helemaal goed.
Nieuwe trend: de unplugged wedding Nog voor het jawoord staan er dertig foto’s van jullie bruiloft op Facebook en is jullie dag een trending topic op Twitter. Welkom bij de bruiloft anno nu. Maar wat als je dit helemaal niet wilt? Dan organiseer je een unplugged wedding!
De online trouwdag Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en ook bij het plannen van jullie trouwdag kan het goed van pas komen. Maar er zijn ook een aantal valkuilen. Dit zijn de do’s en don’ts bij het online plannen van jullie dag!
Inloggen