© Iris@dutchandfamous.com
© Eppel Fotografie

Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Het dagboek van bruid Anine - deel 5 De Antwerpse Anine stapt op 7 oktober in het huwelijksbootje met haar grote liefde Nick. En speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine houdt deze leuke bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over al haar planningsavonturen! Deze keer: in ondertrouw en de save-the-date.
Het dagboek van bruid Anine - deel 4 De Antwerpse Anine stapt dit najaar in het huwelijksbootje met haar grote liefde Nick. En speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine houdt deze leuke bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over al haar planningsavonturen! Deze keer de outfit van Nick en de bruidsmeisjes, en een persoonlijke ceremonie.
Het dagboek van bruid Anine - deel 3 De Antwerpse Anine stapt dit najaar in het huwelijksbootje met haar grote liefde Nick. En speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine houdt deze leuke bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over al haar planningsavonturen! Deze keer: trouwschoenen, bloemen en de kleedjes van de bruidsmeisjes.
Het dagboek van bruid Anine - deel 2 De Antwerpse Anine stapt dit najaar in het huwelijksbootje met haar grote liefde Nick. En speciaal voor Bruid & Bruidegom houdt deze leuke bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over al haar planningsavonturen! Deze keer onthult ze haar trouwthema! 
Het dagboek van bruid Anine - deel 1 De Antwerpse Anine stapt dit najaar in het huwelijksbootje met haar grote liefde Nick. En speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine houdt deze leuke bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over al haar planningsavonturen! We beginnen natuurlijk eerst even met het aanzoek…
Inloggen