Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Dagboek van bruid Dorien: de keuze van het kleed! De Gentse Dorien (29) hield voor Bruid & Bruidegom Magazine een dagboek bij waarin ze schrijft over de planning van haar trouw! Deze keer kiest ze een kleed én trouwringen.
Viervoeters op je trouwdag Als een normale dag niet compleet is zonder een knuffel van je favoriete huisdier, dan mag je trouwe viervoeter eigenlijk ook niet ontbreken op dé dag in je leven. Lees hier hoe jij jouw lievelingsdier op een stijlvolle, leuke en vooral diervriendelijke manier kunt betrekken bij de bruiloft. 
10 relaxtips voor de avond voor de trouwdag De kans is groot dat de zenuwen een beetje toe beginnen te slaan op de avond voor jullie grote dag. Wat doe je dan in die laatste uurtjes voor het slapen gaan om lekker te ontspannen? We geven je hier een paar tips!
Dagboek van bruid Dorien: romantisch aanzoek Dorien (29) woont in Gent, waar ze tien jaar geleden haar grote liefde Nigel tegen het lijf liep. Voor Bruid & Bruidegom Magazine hield deze aanstaande bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over haar planningsavonturen! 
Eerste Hulp Bij Trouwdag Ongelukjes Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op je trouwdag. Maar daar laat je je dag natuurlijk niet door verpesten! Met deze tips ben jij op (bijna) alle ongelukjes voorbereid. Vraag je ceremoniemeester alles te bewaren en geniet van jullie dag! 
Inloggen