© Iris@dutchandfamous.com
© Carina+David

Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Trouwen in de winter: tips voor jullie deco & styling De wintermaanden staan niet bekend als de populairste, maar daar lijkt verandering in te komen. En dat verbaast ons helemaal niets, want je kunt je tijdens dit jaargetijde fantastisch uitleven met je huwelijksdecoratie. Denk: chic zwart-wit, kristal en sfeervolle verlichting op een rustieke boerderij.
Zo organiseer je het allerbeste feest! Een sfeervolle locatie, goede muziek en gezellige gasten. Dat zijn de onmisbare onderdelen van een goed trouwfeest. Maar jij wilt natuurlijk een GEWELDIG trouwfeest. Eén waarover jullie en jullie gasten nog jaaaren napraten. Hoe je zo’n soort feest organiseert, lees je hier!
Gefeliciteerd, je bent verloofd! Wat nu? De fles champagne is leeggedronken, je hebt het verhaal over het aanzoek al veertig keer verteld en je Facebook-status is veranderd. Je bent verloofd! Geweldig, maar wat is nu je volgende stap? Hier vind je alles wat je moet en wilt weten over het organiseren van een geweldige, onvergetelijke trouwdag!
Het dagboek van bruid Anine - deel 5 De Antwerpse Anine stapt op 7 oktober in het huwelijksbootje met haar grote liefde Nick. En speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine houdt deze leuke bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over al haar planningsavonturen! Deze keer: in ondertrouw en de save-the-date.
Het dagboek van bruid Anine - deel 4 De Antwerpse Anine stapt dit najaar in het huwelijksbootje met haar grote liefde Nick. En speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine houdt deze leuke bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over al haar planningsavonturen! Deze keer de outfit van Nick en de bruidsmeisjes, en een persoonlijke ceremonie.
Inloggen