Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

10 dingen die elk bruidje moet hebben! De trouwdatum is bekend en het plannen van het trouwfeest kan beginnen. Wat heb je als bruid dan absoluut nodig? Hier vind je een handig lijstje.
Het dagboek van bruid Anine - laatste deel De Antwerpse Anine stapte begin oktober in het huwelijksbootje met haar grote liefde Nick. En speciaal voor Bruid & Bruidegom hield deze leuke bruid een dagboek bij waarin ze schreef over al haar planningsavonturen! In deze laatste aflevering gaat ze op zoek naar ringen en een proefkapsel. 
Trouwen op Ibiza: zo doe je dat Trouwen op Ibiza is helemaal in! En wij begrijpen wel waarom: massa’s zon het hele jaar door en het is slechts vier uurtjes vliegen. Jullie familie en vrienden kunnen dus gerust mee. Lijkt zo’n Ibiza-trouw jullie wel wat? Specialist en weddingplanner Kelly Huysmans van Pearls & Honey geeft tips!
Do’s and don’ts van de huwelijksplanning Als aanstaande bruid voel je je misschien wel een beetje Alice in Wonderland: er is zoveel geweldigs te ontdekken! En met deze handige tips in het achterhoofd worden de voorbereidingen en de grote dag zelf net zo magisch als je altijd gehoopt had. 
Het dagboek van bruid Anine - deel 5 De Antwerpse Anine stapt op 7 oktober in het huwelijksbootje met haar grote liefde Nick. En speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine houdt deze leuke bruid een dagboek bij waarin ze schrijft over al haar planningsavonturen! Deze keer: in ondertrouw en de save-the-date.
Inloggen