Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Zwanger op je huwelijksdag Ben je verloofd én zwanger? Dubbel gefeliciteerd! Iedere huwelijksdag heeft een goede planning nodig, maar als je zwanger bent, zijn er nog wat extra dingen om aan te denken. Geen nood, met deze handige tips komt het helemaal goed.
Nieuwe trend: de unplugged wedding Nog voor het jawoord staan er dertig foto’s van jullie bruiloft op Facebook en is jullie dag een trending topic op Twitter. Welkom bij de bruiloft anno nu. Maar wat als je dit helemaal niet wilt? Dan organiseer je een unplugged wedding!
De online trouwdag Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en ook bij het plannen van jullie trouwdag kan het goed van pas komen. Maar er zijn ook een aantal valkuilen. Dit zijn de do’s en don’ts bij het online plannen van jullie dag!
Een loungehoek: een relaxte trouwtrend Loungen is in! En dan niet alleen bij trendy strandclubs, maar ook op trouwfeesten! Stel je voor: een sfeervol aangeklede loungehoek waar jullie en jullie gasten ontspannen kunnen genieten. Laat je inspireren en ontdek waarom een loungehoek onmisbaar is op jullie feest.
Plan een date night met je lief: zes originele dates Hoe leuk het plannen van jullie trouwdag ook is, het is ook goed om samen iets te ondernemen wat helemaal niets met trouwen te maken heeft. Verras elkaar daarom regelmatig met een romantische date night. Hier vind je zes leuke dates. Heb je zelf nog een leuk idee? Deel jouw tip onder het artikel! 
Inloggen