© Nico Kroon
© Iris Planting voor Studio 5982

Huwelijksgeschenken

Bij een feest horen cadeaus en dat is bij een bruiloft niet anders. Jullie kunnen ongetwijfeld rekenen op een stapel huwelijksgeschenken. Maar hoe zorg je dat jullie die cadeaus krijgen die je ook wilt hebben? Of wat is de etiquette van het vragen om geld? Je leest het hier.

Bruidsdiscussie: geven jullie elkaar een huwelijkscadeau? Als bruidspaar krijg je op jullie trouwdag volop cadeaus van familie en vrienden. Maar hoe zit dat met de belangrijkste persoon in je leven? Verwacht je van hem/haar ook een huwelijkscadeau? Redacteuren Noa en Eefje gaan met elkaar in discussie.
Zo stel je de perfecte cadeaulijst samen Bruiloftsgasten willen vaak niet met lege handen verschijnen en dat betekent dat jullie een berg cadeaus kunnen verwachten. Om ervoor te zorgen dat je alleen die spullen krijgt die je ook echt wilt, is het handig om een cadeaulijst samen te stellen.
Huwelijkscadeaus: maak een verlanglijstje Omdat bruiloftsgasten niet met lege handen aan willen komen, kun je als bruidspaar een stapel cadeaus verwachten. Om te voorkomen dat je drie broodroosters, vijf peper- en zoutstellen en stapels handdoeken krijgt, is een cadeaulijst een goed idee.
Alternatieve huwelijkscadeaus Hoe leuk het krijgen van cadeaus ook is, soms heb je echt niets nodig. Natuurlijk kunnen jullie dan om geld vragen, maar er is een leuker alternatief! Wat dacht je van een onvergetelijke ervaring?
Inloggen