© Nico Kroon
© Iris Planting voor Studio 5982

Huwelijksgeschenken

Bij een feest horen cadeaus en dat is bij een bruiloft niet anders. Jullie kunnen ongetwijfeld rekenen op een stapel huwelijksgeschenken. Maar hoe zorg je dat jullie die cadeaus krijgen die je ook wilt hebben? Of wat is de etiquette van het vragen om geld? Je leest het hier.

Eerste Hulp Bij Trouwdag Ongelukjes Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op je trouwdag. Maar daar laat je je dag natuurlijk niet door verpesten! Met deze tips ben jij op (bijna) alle ongelukjes voorbereid. Vraag je ceremoniemeester alles te bewaren en geniet van jullie dag! 
10 dingen die elk bruidje moet hebben! De trouwdatum is bekend en het plannen van het trouwfeest kan beginnen. Wat heb je als bruid dan absoluut nodig? Hier vind je een handig lijstje.
Het dagboek van bruid Anine - laatste deel De Antwerpse Anine stapte begin oktober in het huwelijksbootje met haar grote liefde Nick. En speciaal voor Bruid & Bruidegom hield deze leuke bruid een dagboek bij waarin ze schreef over al haar planningsavonturen! In deze laatste aflevering gaat ze op zoek naar ringen en een proefkapsel. 
Trouwen op Ibiza: zo doe je dat Trouwen op Ibiza is helemaal in! En wij begrijpen wel waarom: massa’s zon het hele jaar door en het is slechts vier uurtjes vliegen. Jullie familie en vrienden kunnen dus gerust mee. Lijkt zo’n Ibiza-trouw jullie wel wat? Specialist en weddingplanner Kelly Huysmans van Pearls & Honey geeft tips!
Do’s and don’ts van de huwelijksplanning Als aanstaande bruid voel je je misschien wel een beetje Alice in Wonderland: er is zoveel geweldigs te ontdekken! En met deze handige tips in het achterhoofd worden de voorbereidingen en de grote dag zelf net zo magisch als je altijd gehoopt had. 
Inloggen