© www.weddingconcepts.co.za
© Kaartje2go

Huwelijksdrukwerk

Save-the-date-kaartjes, uitnodigingen, het gastenboek, menu- en bedankkaartjes: bij een trouwfeest hoort een hele papierwinkel. Gelukkig vind je hier uitgebreide tips, trends en ideeën om jullie te helpen bij het kiezen en samenstellen van jullie huwelijksdrukwerk.

Het leukere papierwerk voor jullie bruiloft Uitnodigingen, liturgieboekjes, menukaarten… er komt nogal wat papierwerk kijken bij jullie trouwfeest. Maar het leuke is dat ook jullie huwelijksdrukwerk helemaal kan worden afgestemd op jullie persoonlijke stijl!
Originele ideeën voor het klassieke gastenboek Het klassieke gastenboek heeft een make-over gekregen! Hier vind je een aantal extra leuke en originele ideeën waarmee jullie bruiloftsgasten een gelukwens voor jullie kunnen achterlaten.
Alle soorten huwelijksdrukwerk uitgelegd Dat er uitnodigingen voor het huwelijk verstuurd moeten worden, weet je wel. Maar heb je ook al gedacht aan antwoordkaartjes, routebeschrijvingen, menukaarten en programmaboekjes? En wat dacht je van bedankkaartjes?
Wij gaan trouwen, kom je ook? De officiële uitnodiging is hét visitekaartje van jullie huwelijk en brengt de gasten alvast in de stemming. Daarom is het belangrijk dat deze echt bij jullie én bij de trouwdag past. Hoe je de perfecte kaart vindt en waar je op moet letten, lees je hier!
Save-the-date-kaartjes: wat zijn dat? Willen jullie er zeker van zijn dat alle mensen die jullie op de bruiloft willen hebben ook daadwerkelijk kunnen komen? Verstuur dan save-the-date-kaartjes, zodat de gasten ruim op tijd weten welke datum ze vrij moeten houden!
Inloggen