© Raisa Zwart Photography
© www.sandraaberg.com

DIY & Decoratie

Van romantisch roze tot de golden twenties en van unieke bedankjes tot een zelfgemaakte photobooth: bruiloftsdecoratie is hip, happening en onwijs leuk. Hier vind je heel veel (DIY-)inspiratie voor de decoratie van jullie bruiloft!

Styled shoot: raw, organic en buiten! Een losse sfeer, kleurrijke bohemian styling, edgy details en ruwe materialen: dat zijn de kernwoorden van deze styled shoot van MMOI en Beau Jour. Bekijk hier hoe zij een idyllische locatie omtoveren tot een vintage trouwlocatie.
La Bella Romantica – trouwen in Italiaanse stijl Liefhebbers van romantiek opgelet! Laat je inspireren door deze prachtige fotoreportage en creëer jullie eigen onvergetelijke trouw. Geef jullie dag een Mediterraan tintje met pasteltinten, veldbloemen, kaarsen en kant. Geniet van het mooie leven: la dolce vita!
Makkelijk zelf maken: tafelschikking De tafelschikking leent zich perfect voor een gezellig doe-het-zelf-project, want er zijn veel creatieve manieren waarop je jullie gasten duidelijk kan maken waar hun plek aan tafel is. We laten je hier zien hoe gemakkelijk dat is.
8 tips voor een onvergetelijk sprookjeshuwelijk Anno 2018 maakt het sprookjeshuwelijk een ware comeback met een heerlijk moderne twist. De jurken zijn groter, de slepen zijn langer en de trouwdetails zijn nóg sprookjesachtiger. Ontdek hier hoe je jullie eigen moderne sprookje creëert.
10 tips voor de perfecte liefdesbrief Geef je grote liefde een onvergetelijke verrassing op jullie trouwdag. Eentje die volledig uniek en is en die met ieder budget te realiseren is: een persoonlijke liefdesbrief!
Inloggen