© Raisa Zwart Photography

DIY & Decoratie

Van romantisch roze tot de golden twenties en van unieke bedankjes tot een zelfgemaakte photobooth: bruiloftsdecoratie is hip, happening en onwijs leuk. Hier vind je heel veel (DIY-)inspiratie voor de decoratie van jullie bruiloft!

8 tips voor een onvergetelijk sprookjeshuwelijk Anno 2018 maakt het sprookjeshuwelijk een ware comeback met een heerlijk moderne twist. De jurken zijn groter, de slepen zijn langer en de trouwdetails zijn nóg sprookjesachtiger. Ontdek hier hoe je jullie eigen moderne sprookje creëert.
10 tips voor de perfecte liefdesbrief Geef je grote liefde een onvergetelijke verrassing op jullie trouwdag. Eentje die volledig uniek en is en die met ieder budget te realiseren is: een persoonlijke liefdesbrief!
L'amour toujours: trouw met een vleugje Parisian Chic Op zoek naar een onvergetelijk thema voor jullie huwelijk? Laat je inspireren door de stad van de liefde en door deze heerlijke Parisian Chic shoot! Geef jullie dag een zeker ‘Je ne sais quoi’ met een kleurenpalet van warm bordeauxrood en zachte pasteltinten en geniet van overheerlijke wijnen en kazen. La vie est belle!
Cinderella wedding Altijd al gedroomd om voor even Doornroosje, Belle of Assepoester te zijn? Dan is dit het perfecte thema voor jullie trouwdag! Combineer wit met goud, voeg een paar blauwe accenten toe, stijl af met barokke details en tover jullie droomdag om tot een onvergetelijk sprookje.
Sweet berries: geef jullie trouwdag kleur Wie houdt er niet van bessen? Een fruitsoort als thema voor jullie huwelijk is leuk, want je kan het tot in detail doorvoeren. Gebruik daarom de kleuren in jullie decoratie, kleding en drukwerk en de smaken in alle culinaire hoogstandjes. Lekker!
Inloggen