© www.sandraaberg.com
© Raisa Zwart Photography

DIY & Decoratie

Van romantisch roze tot de golden twenties en van unieke bedankjes tot een zelfgemaakte photobooth: bruiloftsdecoratie is hip, happening en onwijs leuk. Hier vind je heel veel (DIY-)inspiratie voor de decoratie van jullie bruiloft!

Romantisch trouwen op het platteland We houden van bruiloften met een countrythema, omdat ze romantische boho-elementen combineren met rustieke details. Lees hier hoe deze perfecte stijlmix werkt voor een bruiloft op een boerderij. 
Trouwen in het zwart: vrouwelijk & gedurfd Jouw bruiloft, jouw feestje. Voor de bruid en bruidegom die niet kicken op wit, rosé of blauw is er gedurfd zwart. Had je ooit al eens bedacht hoe gaaf dat kan zijn? Ontdek wat zwart voor jou kan doen op je grote dag.
6 tips om van sprookjes werkelijkheid te maken. Je hebt je prince charming gevonden en de verlovingsring schittert aan je vinger. Dan wordt het tijd je droom van een huwelijk waar te maken. Zo gaat het in zijn werk.
Jungle fever Een bruiloft in tropische sferen is de hotste trouwtrend van dit seizoen! De felle kleuren komen je tegemoet. Vier jullie grote dag alsof jullie op een tropisch eiland bivakkeren; net zo tof als een destination wedding maar dan lekker dicht bij huis!
Een snelcursus handlettering Als er één trend is die niet aan je aandacht ontsnapt kan zijn, is het wel dat je overal letters ziet als deco. Ook wel (hand)lettering genoemd. Je geeft er je geloften, favoriete quotes en de papeterie voor je trouw een extra persoonlijke touch mee.
Inloggen