© Raisa Zwart Photography
© www.sandraaberg.com

DIY & Decoratie

Van romantisch roze tot de golden twenties en van unieke bedankjes tot een zelfgemaakte photobooth: bruiloftsdecoratie is hip, happening en onwijs leuk. Hier vind je heel veel (DIY-)inspiratie voor de decoratie van jullie bruiloft!

Romantiek en liefde aan het Italiaanse Comomeer Laat je inspireren door het prachtige kleurenpalet van deze styled shoot: zachte pasteltinten gecombineerd met paars en dieprood. Voeg daaraan toe een heel verliefd bruidspaar, een sfeervolle villa aan het Italiaanse Comomeer en prachtige details en je hebt de perfecte inspiratie voor je trouw.
Zoete perfectie: lekkernijen voor je trouwfeest! Je trouwfeest is bij uitstek de gelegenheid om uit te pakken met de allerlekkerste traktaties voor jezelf en jullie gasten. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreide dessertentafel of een zogenaamde sweet table met verschillende soorten gebak en snoepgoed. Begin je al te watertanden? Laat je inspireren door deze heerlijke styled shoot!
Styled shoot: raw, organic en buiten! Een losse sfeer, kleurrijke bohemian styling, edgy details en ruwe materialen: dat zijn de kernwoorden van deze styled shoot van MMOI en Beau Jour. Bekijk hier hoe zij een idyllische locatie omtoveren tot een vintage trouwlocatie.
La Bella Romantica – trouwen in Italiaanse stijl Liefhebbers van romantiek opgelet! Laat je inspireren door deze prachtige fotoreportage en creëer jullie eigen onvergetelijke trouw. Geef jullie dag een Mediterraan tintje met pasteltinten, veldbloemen, kaarsen en kant. Geniet van het mooie leven: la dolce vita!
Makkelijk zelf maken: tafelschikking De tafelschikking leent zich perfect voor een gezellig doe-het-zelf-project, want er zijn veel creatieve manieren waarop je jullie gasten duidelijk kan maken waar hun plek aan tafel is. We laten je hier zien hoe gemakkelijk dat is.
Inloggen