De avonturen van een trouwambtenaar Carina Roemer, een van de leukste en meest gevraagde BABS-en (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) van Nederland, vertelt ons alles over haar vak, de mensen én de blunders.
Tips voor een kerkelijk huwelijk Betekenisvol, persoonlijk en spiritueel: het zijn een paar van de redenen waarom bruidsparen hun huwelijk laten bezegelen in de kerk. Dat vergt de nodige extra planning. Hier lees je wat je ab-so-luut moet weten als je een kerkelijk huwelijk organiseert.
Mindful wedding - natuurceremonie Als je mindfulness toepast op bruiloften, betekent dit dat je midden in de natuur ontspannen het jawoord kunt geven in het bijzijn van je favoriete mensen. En dat je elk moment daarvan kunt waarderen en vieren. Is dat geen heerlijk vooruitzicht?
Mindful wedding – cacaoceremonie De cacaoceremonie vindt zijn oorsprong in de cultuur van de inheemse volkeren. Het ritueel moet helderheid, self-love, empowerment en harmonie brengen. Een prachtig uitgangspunt voor een huwelijk, nietwaar?
Mindful wedding – theeceremonie Tijdens een sjamanistische theeceremonie leer je de natuur opnieuw kennen en proef je haar in de vorm van thee die bekend staat om haar kalmerende, reinigende en stimulerende effecten. Dit eeuwenoude ritueel moet ook helpen om innerlijke blokkades op te heffen.
Inloggen