© www.weddingconcepts.co.za
© Mona & Reiner Fotografie

Muziek & Entertainment

Wordt het een dj die de avond volledig op z’n kop zet? Of gaan jullie voor een fifties coverbandje om jullie huwelijksfeest op te luisteren? Kies jullie muziek met zorg, want dit bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer van jullie grote dag!

10 tips voor een sprankelende exit Je hebt ze vast voorbij zien komen: die superleuke foto’s van bruidsparen die door een haag van sterretjes hun trouwlocatie verlaten. Lijkt dat jullie ook wat? Lees dan eerst even deze tips. 
Zo organiseer je het allerbeste feest! Een sfeervolle locatie, goede muziek en gezellige gasten. Dat zijn de onmisbare onderdelen van een goed trouwfeest. Maar jij wilt natuurlijk een GEWELDIG trouwfeest. Eén waarover jullie en jullie gasten nog jaaaren napraten. Hoe je zo’n soort feest organiseert, lees je hier!
Getting Ready: fijne liedjes voor de ochtend van je huwelijk De wekker gaat, maar je was natuurlijk al wakker. Vandaag is je trouwfeest! Tijd om je te laten opmaken en die prachtige jurk aan te trekken. En die momenten maak je nog leuker met deze fijne, swingende liefdesliedjes op de achtergrond!
Wel of geen openingsdans: bruidegommen aan het woord! Waar de ene bruidegom het liefst volledig losgaat op de dansvloer, peinst de ander er niet over om een dansje te wagen. Wij vroegen een aantal bruidegommen hoe zij aankeken (of opkeken) tegen de openingsdans.
Verleidelijke muziek voor jullie huwelijksnacht Het is bijna zover: de huwelijksnacht komt eraan! Misschien zijn jullie van plan om na een dag vol mooie impressies, zo snel mogelijk naar dromenland te gaan. Heb je echter nog energie over en wil je een onvergetelijke nacht met je geliefde? Deze liedjes maken jullie betoverende nacht nóg romantischer.
Inloggen