© Gemma Comas voor Amy Atlas

Inspirerende foto's

De nieuwste trend: de salty bar Het is lekker, ziet er mooi uit én het is de nieuwste trend op het gebied van eten: de salty bar. Een tafel vol kleine, hartige hapjes waarbij het water je gegarandeerd in de mond loopt. Hét ultieme alternatief voor de hartige liefhebber!
Exclusief interview met bruidstaartexpert Peggy Porschen Als klein kind keek Peggy Porschen al maanden uit naar haar verjaardagstaart. En toen ze op veertienjarige leeftijd een taart had gebakken voor een vriendje, ontdekte ze haar passie en haar levensdoel: ze werd patissier en cake designer.
Geweldige ideeën voor een mooie candybar Hij moet bij jullie thema passen, de smaakpapillen trakteren en er simpelweg fantastisch uitzien: de candybar. Superleuk én lekker en echt in het oog springend! Van nostalgisch tot een heuse zomerdroom: laat je inspireren door deze leuke snoepbuffetten.
Handige tips: hoe richt je een sweet table in? Een sweet table op jullie trouwfeest zorgt niet alleen voor de allerlekkerste hapjes, maar is ook een prachtige eyecatcher! Wij hebben nagevraagd hoe je zo’n toffe sweet table nu precies inricht. Volg deze tips voor een prachtige én praktisch ingerichte sweet table.
Recept: Bourbon vanille cupcakes Verras je gasten met een sweet table op jullie trouwdag: een tafel vol lekkere zoete hapjes, zoals de bruidstaart, cakepops, koekjes én lekkere cupcakes. Deze heerlijke vanille cupcakes met mascarponecrème zouden niet misstaan op een huwelijkswaardige sweet table!
Inloggen