© Gemma Comas voor Amy Atlas
© Kim van den Broek

Inspirerende foto's

De nieuwste trend: de salty bar Het is lekker, ziet er mooi uit én het is de nieuwste trend op het gebied van eten: de salty bar. Een tafel vol kleine, hartige hapjes waarbij het water je gegarandeerd in de mond loopt. Hét ultieme alternatief voor de hartige liefhebber!
Trouwtrend: de 'naked cake' Heel wat bruidsparen halen de inspiratie voor hun trouwfeest op internet. Vooral op Pinterest ziet alles er mooier dan mooi uit. Maar hoe realistisch zijn die foto's? Kunnen gewone bruidsparen deze ideeën ook uitvoeren? We leggen de 'naked cake' voor aan Sara Welters van De Bakboetiek in Mechelen.
Exclusief interview met bruidstaartexpert Peggy Porschen Als klein kind keek Peggy Porschen al maanden uit naar haar verjaardagstaart. En toen ze op veertienjarige leeftijd een taart had gebakken voor een vriendje, ontdekte ze haar passie en haar levensdoel: ze werd patissier en cake designer.
Geweldige ideeën voor een mooie candybar Hij moet bij jullie thema passen, de smaakpapillen trakteren en er simpelweg fantastisch uitzien: de candybar. Superleuk én lekker en echt in het oog springend! Van nostalgisch tot een heuse zomerdroom: laat je inspireren door deze leuke snoepbuffetten.
Recept: Bourbon vanille cupcakes Verras je gasten met een sweet table op jullie trouwdag: een tafel vol lekkere zoete hapjes, zoals de bruidstaart, cakepops, koekjes én lekkere cupcakes. Deze heerlijke vanille cupcakes met mascarponecrème zouden niet misstaan op een huwelijkswaardige sweet table!
Inloggen