© Ruben Tovergoud
© NOAFILM

Bruidsfotografie en -videografie

Naast de trouwringen zijn de bruidsfoto’s de meest tastbare herinnering aan jullie grote dag. Maar hoe vind je de juiste fotograaf en wat is er allemaal mogelijk op het gebied van bruidsfotografie? Hier vind je inspiratie, tips van de professionals én de leukste trends.

Blue Ribbon Studio: documentaire huwelijksfotografie Pieter en Dieter werken op jullie huwelijksreportage samen als een tandem, zodat ze het beeldverhaal zo compleet mogelijk maken. Hun grote doel bij elk huwelijk is dat, tijdens het inkijken van het trouwalbum, jullie het beeldverhaal van de huwelijksdag telkens opnieuw beleven en dat jullie zichzelf herkennen zoals jullie echt zijn.
Bruidsfoto & Film Award 2018: dit zijn de winnaars! Onder luid gejuich werden de winnaars van de Bruidsfoto & Film Award 2018 gehuldigd. De uitreiking van de prestigieuze foto- en filmwedstrijd werd gehouden in de sfeervolle Buiksloterkerk in Amsterdam. Bruidsfotografen en -filmmakers uit Nederland en België kwamen samen om hun succes te vieren.
Het Album: vind jullie trouwfotograaf Na de trouwdag blijf je achter met geweldige herinneringen én een album met prachtige foto’s! Want een professionele bruidsfotograaf weet precies die momenten vast te leggen die jullie dag uniek maken. Het Album helpt jullie bij het kiezen van de perfecte bruidsfotograaf.
Tips voor de perfecte trouwfoto's
Van de mooiste dag van jullie leven wil je natuurlijk ook het mooiste aandenken: een prachtig trouwalbum. Daarom huur je al s eerste een geweldige fotograaf in en lees je deze tips goed door. Zo ben je helemaal klaar voor de camera!
Poseren kan je leren Ben je geen topmodel, maar wil je wel net zo mooi op de foto’s staan op je trouwdag? Met deze tips ben je helemaal klaar voor de camera. Smile! 
Inloggen