© Ruben Tovergoud
© NOAFILM

Bruidsfotografie en -videografie

Naast de trouwringen zijn de bruidsfoto’s de meest tastbare herinnering aan jullie grote dag. Maar hoe vind je de juiste fotograaf en wat is er allemaal mogelijk op het gebied van bruidsfotografie? Hier vind je inspiratie, tips van de professionals én de leukste trends.

Trouwen in de winter: tips voor jullie deco & styling De wintermaanden staan niet bekend als de populairste, maar daar lijkt verandering in te komen. En dat verbaast ons helemaal niets, want je kunt je tijdens dit jaargetijde fantastisch uitleven met je huwelijksdecoratie. Denk: chic zwart-wit, kristal en sfeervolle verlichting op een rustieke boerderij.
De tien geboden van een professionele videograaf Zelf filmen of iemand inhuren? Voor ons is er geen twijfel: laat het filmen over aan een professional. We vroegen aan Robin Put van NOAFILM wat de voordelen zijn van een professionele videograaf.
Leuke bruidsfotografietrend: een fotoshoot ná jullie huwelijk De trouwdag viel volledig in het water en er was geen plan B, jullie liepen gigantisch achter op schema, of jullie vonden het gewoon zo ontzettend leuk dat het naar meer smaakte: allemaal goede redenen om een bruidsreportage ná jullie huwelijk te doen!
Handige tips voor een geweldige bruidsfilm Jullie trouwdag is een dag om nooit meer te vergeten. Als jullie deze vast laten leggen in een film, dan kan je later samen heerlijk nagenieten. In dit artikel vind je heel handige tips, zodat jullie film absoluut onvergetelijk wordt!
Vaders aan het woord: zo beleefden zij het feest! Niet alleen voor jullie als bruidspaar is jullie trouwdag heel speciaal, maar ook voor jullie ouders. Vooral de papa’s worden emotioneel als ze hun kleine meisjes zien trouwen met de man van hun leven. Enkele Vlaamse papa’s vertellen over die speciale dag.
Inloggen