© Ruben Tovergoud
© NOAFILM

Bruidsfotografie en -videografie

Naast de trouwringen zijn de bruidsfoto’s de meest tastbare herinnering aan jullie grote dag. Maar hoe vind je de juiste fotograaf en wat is er allemaal mogelijk op het gebied van bruidsfotografie? Hier vind je inspiratie, tips van de professionals én de leukste trends.

Het Album: vind jullie trouwfotograaf Na de trouwdag blijf je achter met geweldige herinneringen én een album met prachtige foto’s! Want een professionele bruidsfotograaf weet precies die momenten vast te leggen die jullie dag uniek maken. Het Album helpt jullie bij het kiezen van de perfecte bruidsfotograaf.
BFFA 2018: stem op je favoriete foto of film en win! Tot en met 10 mei 2018 kun je je stem uitbrengen op je favoriete bruidsfoto's en -films. Met je stem maak je kans op fantastische prijzen: een romantische loveshoot in Parijs van topfotograaf Ralf Czogallik - Eppel Fotografie en een gratis mini-abonnement op Bruid & Bruidegom Magazine!
Tips voor de perfecte trouwfoto's
Van de mooiste dag van jullie leven wil je natuurlijk ook het mooiste aandenken: een prachtig trouwalbum. Daarom huur je al s eerste een geweldige fotograaf in en lees je deze tips goed door. Zo ben je helemaal klaar voor de camera!
Poseren kan je leren Ben je geen topmodel, maar wil je wel net zo mooi op de foto’s staan op je trouwdag? Met deze tips ben je helemaal klaar voor de camera. Smile! 
De tien geboden van een professionele videograaf Zelf filmen of iemand inhuren? Voor ons is er geen twijfel: laat het filmen over aan een professional. We vroegen aan Robin Put van NOAFILM wat de voordelen zijn van een professionele videograaf.
Inloggen