© Living Photography

Inspirerende foto's

Het XXL-bruidsboeket: hoe groter, hoe beter! Bij Bruid & Bruidegom Magazine zijn we dol op bloemen en eigenlijk vinden we ze gewoon een onmisbaar onderdeel van een bruidsoutfit. Daarom is de nieuwe trend voor extra grote bruidsboeketten ook zo tof. Ontdek hier hoe je jouw look een XXL-dosis flower power geeft. 
Vijf keer een romantisch roze bruidsboeket voor jouw trouw Superhip: bruidsboeketten in verschillende tinten zachtroze. Perfect voor je trouwdag en wij laten je vijf exemplaren zien die je onmiddellijk aan je eigen bloemist wil laten zien. Doe mij deze maar!
Kies voor een sprookjesachtig bruidsboeket: de cymbidium snijorchidee! De cymbidium orchidee is een veelgebruikte bloem bij bruiloften. Dat is niet voor niets, gezien de sprookjesachtige uitstraling en de hartstochtelijke kleuren die beschikbaar zijn. Bovendien laat deze bloem zich heel goed combineren met andere bloemen.
De amaryllis: de winter-wonderbloem voor je bruiloft Trouw jij in de herfst of winter? Dan is de Amaryllis de ultieme bloem om in je bruidsboeket te verwerken. Deze imposante en langstelige bloem heeft fluweelzachte bloembladeren en is een echte blikvanger bij jullie Winterwonder Wedding!
Interview met Rob van Helden: topbloemist Rob van Helden verhuisde dertig jaar geleden naar Londen en begon daar een eigen bloemenzaak. Inmiddels verzorgt hij samen met zijn zus Patrice en hun getalenteerde team wereldwijd bloemdecoraties voor huwelijken, feesten én celebrity-evenementen, en wordt hij één van ’s werelds beste bloemdecorateurs genoemd. 
Inloggen