© www.comohotels.com

Huwelijksreizen

Jullie eerste vakantie als man en vrouw wordt er ongetwijfeld één om nooit te vergeten. Ga voor een bestemming die al langer op jullie verlanglijstje staat en geniet van een superromantische huwelijksreis.

De watervilla: ultiem genieten! Dromen jullie van een huwelijksreis vol zon en een prachtige blauwe zee? Dan hebben wij een tip waarmee je die droom kan laten uitkomen: verblijf in een watervilla. Jullie eigen stukje paradijs boven een azuurblauwe zee!
Toptips voor een onvergetelijke huwelijksreis Een honeymoon is niet zomaar een vakantie: dit is de absolute kers op de taart van die geweldige voorbereidingstijd en jullie heerlijke trouwdag. En dat rond je af met een werkelijk fantastische reis. Hier heb je 9 toptips voor het organiseren van zo’n avontuur!
FAQ: de honeymoon Jullie huwelijksreis is dé belangrijkste vakantie van je leven en dus zorg je ervoor dat je extra goed voorbereid bent. Lees alles over de ideale bestemming en waar je aan moet denken als het gaat om reisverzekeringen en vaccinaties in deze Frequently Asked Questions!
De 10 mooiste stranden ter wereld Het is heel simpel: je legt je handdoek neer, gaat liggen op het hagelwitte zand en af en toe neem je een verfrissende duik in de zee. Lijkt jullie dit wat voor de huwelijksreis? Droom dan weg bij deze tien adembenemende stranden
Waar gaat de huwelijksreis naartoe? De Caraïben is een prachtige plek voor een huwelijksreis, tenzij je er midden in het orkaanseizoen zit. En als je wilt skiën, is het handig als er sneeuw ligt op je bestemming. Dus wat is de beste tijd om jullie koffers te pakken voor die droomreis? Je ziet het op deze handige kalender!
Inloggen