© www.comohotels.com

Huwelijksreizen

Jullie eerste vakantie als man en vrouw wordt er ongetwijfeld één om nooit te vergeten. Ga voor een bestemming die al langer op jullie verlanglijstje staat en geniet van een superromantische huwelijksreis.

Ikos Resorts: moderne en luxe all-inclusive vakanties Van het prachtige schiereiland Halkidiki tot de groene kustlijn van Corfu en de schoonheid van het eiland Kos: de bekroonde hotels van Ikos Resorts bezorgen je een luxe all-inclusive strandvakantie in Griekenland. Welkom in een wereld van stijl, heerlijke smaken en premium dienstverlening!
TUI SENSATORI – Luxueus vertoeven met z’n twee TUI SENSATORI ademt klasse, luxe en exclusiviteit met chique kamers, design en privéstranden. Je ontwaakt in alle rust en na het ontbijt, op een beschut plekje met een fenomenaal uitzicht op zee, ga je naar een yogaklas in de duinen. Een huwelijksreis waar elegantie en luxe centraal staan.
TUI SENSIMAR: alle aandacht voor elkaar Ken je SENSIMAR al? Dat is hét vakantieconcept bij uitstek voor je huwelijksreis, want hier staat genieten van en met elkaar centraal. SENSIMAR is rust, ruimte en tijd voor jou en je partner. Even geen kinderen, enkel volwassenen. SENSIMAR is een belevenis gecreëerd speciaal voor koppels. 
Tip voor jullie huwelijksreis: Ecuador Ben je nog op zoek naar een droombestemming die een klein beetje buiten de gebaande paden gaat en nog niet wordt overspoeld door toerisme? Dan is Ecuador de place-to-be voor een avontuurlijke honeymoon. Geniet van het warme en droge klimaat, ga op avontuur in de binnenlanden en verken de prachtige eilanden. Keus genoeg!
Doe mee aan de Nationale Bruidsparen Enquête 2018 Een trouwdag organiseren is leuk! Deel jouw ervaringen door de Nationale Bruidsparen Enquête 2018 in te vullen en maak ook nog eens kans op een onvergetelijke huwelijksreis naar Antigua met Sandals Resorts.  
Inloggen