© www.comohotels.com

Huwelijksreizen

Jullie eerste vakantie als man en vrouw wordt er ongetwijfeld één om nooit te vergeten. Ga voor een bestemming die al langer op jullie verlanglijstje staat en geniet van een superromantische huwelijksreis.

Doe mee aan de Nationale Bruidsparen Enquête 2019 Een trouwdag organiseren is leuk! Deel jouw ervaringen door de Nationale Bruidsparen Enquête 2019 in te vullen en maak ook nog eens kans op een gratis jaarabonnement op Bruid & Bruidegom Magazine. 
Maak van jullie huwelijksreis een echte droomreis! Voor jullie huwelijksreis verlangen jullie natuurlijk alleen het beste. Op-en-top romantisch, uniek en onvergetelijk: dat is VIP Selection. Bij VIP Selection vinden jullie parels van hotels waar jullie heerlijk in de watten worden gelegd. Exclusief en speciaal voor met z’n twee, én met extra aandacht voor pasgehuwden.
Romantische minimoon na je trouw? Doen! Lukt het niet om meteen na jullie trouwdag die grote droomreis te maken of blijf je liever dicht bij huis? Ga dan op zoek naar een heerlijk adresje voor een superromantische mini-honeymoon! 
TUI SENSATORI – Luxueus vertoeven met z’n twee TUI SENSATORI ademt klasse, luxe en exclusiviteit met chique kamers, design en privéstranden. Je ontwaakt in alle rust en na het ontbijt, op een beschut plekje met een fenomenaal uitzicht op zee, ga je naar een yogaklas in de duinen. Een huwelijksreis waar elegantie en luxe centraal staan.
Tip voor jullie huwelijksreis: Ecuador Ben je nog op zoek naar een droombestemming die een klein beetje buiten de gebaande paden gaat en nog niet wordt overspoeld door toerisme? Dan is Ecuador de place-to-be voor een avontuurlijke honeymoon. Geniet van het warme en droge klimaat, ga op avontuur in de binnenlanden en verken de prachtige eilanden. Keus genoeg!
Inloggen