© Bruidbeeld


Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspriratie voor decoraties Inspriratie voor drukwerk Inspriratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Halslijnen om van te houden + de mooiste accessoires! Carmen-decolleté, een asymmetrisch schouderbandje, de halternek: bruidskleedjes worden met veel verschillende halslijnen uitgevoerd. Lees hier met welke sieraden je de halslijn van jouw bruidsjurk het beste kunt combineren!
Gefeliciteerd, je bent verloofd! Wat nu? De fles champagne is leeggedronken, je hebt het verhaal over het aanzoek al veertig keer verteld en je Facebook-status is veranderd. Je bent verloofd! Geweldig, maar wat is nu je volgende stap? Hier vind je alles wat je moet en wilt weten over het organiseren van een geweldige, onvergetelijke trouwdag!
Tony Mentel van Justin Alexander is gek op de fifties Designer Tony Mentel, het creatieve brein achter bruidsmodecollecties als Justin Alexander, Sincerity en Lillian West, is gek op de jaren vijftig. Hij geeft dan ook graag een knipoog naar Grace Kelly. Hier lees je over zijn lievelingsmaterialen en zijn designstijl. 
Begrippenlijst voor jullie huwelijksdiner Tijdens het voorbereiden van jullie huwelijksdiner zouden jullie weleens enkele begrippen tegen kunnen komen waarvan jullie niet (precies) weten wat ze eigenlijk betekenen. Geeft helemaal niets; we helpen jullie hier alvast een beetje op weg!
Doe mee aan de Nationale Bruidsparen Enquête 2017 Vul de Nationale Bruidsparen Enquête 2017 in en maak kans op een gratis voorjaarseditie van Bruid & Bruidegom Magazine, die op 10 februari a.s. verschijnt. De zeven weekwinnaars maken we op vrijdag bekend op Facebook! 
Annelies en Nico: trouwfeest met een vleugje New York Nico wil Annelies ten huwelijk vragen en boekt een helikoptervlucht boven New York. Annelies vermoedt dat Nico op één knie gaat in de helikopter. Toch wacht hij tot op de Brooklyn Bridge met de grote vraag. Om iedereen mee te laten genieten van dat mooie moment, voegen ze aan hun trouw een vleugje New York toe.
Inloggen