© Elena Engels
© Kelsey Rose


Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspriratie voor decoraties Inspriratie voor drukwerk Inspriratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Gefeliciteerd, je bent verloofd! Wat nu? De fles champagne is leeggedronken, je hebt het verhaal over het aanzoek al veertig keer verteld en je Facebook-status is veranderd. Je bent verloofd! Geweldig, maar wat is nu je volgende stap? Hier vind je alles wat je moet en wilt weten over het organiseren van een geweldige, onvergetelijke trouwdag!
Doe mee aan de Nationale Bruidsparen Enquête 2016 Vul de Nationale Bruidsparen Enquête in en win een all-inclusive zevendaagse droomreis naar de Bahama's! Onder alle deelnemers verloten we wekelijks ook 10 mini-abonnementen op Bruid & Bruidegom Magazine.
Bloemige kapsels voor jouw trouw Een prachtig bruidskapsel heb je – met wat hulp van je kapper – zo voor elkaar. Hoe? Door je kapsel te pimpen met een mooie bloemenkrans, bloementiara of gewoon een enkele bloem. Hip en romantisch. Mooi!
Wel of geen openingsdans: bruidegommen aan het woord! Waar de ene bruidegom het liefst volledig losgaat op de dansvloer, peinst de ander er niet over om een dansje te wagen. Wij vroegen een aantal bruidegommen hoe zij aankeken (of opkeken) tegen de openingsdans.
De favorieten én meer van Marylise-ontwerper Alden Misolas Al jaren werkt ontwerper Alden Misolas voor het Belgische merk Marylise. Dit jaar presenteert hij zijn tweede collectielijn: Marylise Couture die werd geïnspireerd door de glamour van de jaren twintig en dertig.
Ontmoet Randy Fenoli van Say Yes to the Dress!
Wie kent hem niet? Randy Fenoli, hét gezicht van Say Yes to the Dress en (waarschijnlijk) de eerste man ter wereld die in een bruidsmodewinkel bruiden ging helpen hun droomkleed te vinden. Redacteurs Noa en Eefje maakten kennis met de charismatische bruidsmode-expert.
Inloggen
NL BE BA Enzoani