© Linx Fashion
© KRISTOF CLAEYS PHOTOGRAPHY
© www.sandraaberg.com


Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspriratie voor decoraties Inspriratie voor drukwerk Inspriratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Prijzenfestival: doe mee en win! Hoera, Bruid & Bruidegom Magazine bestaat 25 jaar! En wie jarig is, trakteert. De jurk van je dromen, een prachtig kostuum of een set trouwringen naar keuze: je kan het allemaal winnen op ons jubileumfeestje!
Doe mee aan de Nationale Bruidsparen Enquête 2018 Een trouwdag organiseren is leuk! Deel jouw ervaringen door de Nationale Bruidsparen Enquête 2018 in te vullen en maak ook nog eens kans op een onvergetelijke huwelijksreis naar Antigua met Sandals Resorts.  
Gefeliciteerd, je bent verloofd! Wat nu? De fles champagne is leeggedronken, je hebt het verhaal over het aanzoek al veertig keer verteld en je Facebook-status is veranderd. Je bent verloofd! Geweldig, maar wat is nu je volgende stap? Hier vind je alles wat je moet en wilt weten over het organiseren van een geweldige, onvergetelijke trouwdag!
BFFA 2018: stem op je favoriete foto of film en win! Tot en met 10 mei 2018 kun je je stem uitbrengen op je favoriete bruidsfoto's en -films. Met je stem maak je kans op fantastische prijzen: een romantische loveshoot in Parijs van topfotograaf Ralf Czogallik - Eppel Fotografie en een gratis mini-abonnement op Bruid & Bruidegom Magazine!
De triset: al het goede komt in drieën! Mogen we je voorstellen aan de nieuwe liefde in je leven. Eentje die er met een driedubbele lading glans en fonkeling voor zorgt dat je je ogen bijna niet van jullie ringvingers kunt afhouden: de triset.
Uitnodigen in stijl: lasercut uitnodigingen Alsof de wondere papieren wereld van het huwelijksdrukwerk nog niet gevarieerd genoeg was, is er nu een nieuwe techniek waarmee je jullie uitnodigingen heel bijzonder kan maken. Met de lasersnijtechniek creëer je namelijk de mooiste cut-out ontwerpen helemaal op maat. Mooi!
Trouwtrend: de 'naked cake' Heel wat bruidsparen halen de inspiratie voor hun trouwfeest op internet. Vooral op Pinterest ziet alles er mooier dan mooi uit. Maar hoe realistisch zijn die foto's? Kunnen gewone bruidsparen deze ideeën ook uitvoeren? We leggen de 'naked cake' voor aan Sara Welters van De Bakboetiek in Mechelen.
Inloggen
NL BE SB Enzoani
BE BA Essense NL+BE BA Sincerity SIN