© Lisa Norman
© Jan Dekeyzer
© Johanna Oram Photography


Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspriratie voor decoraties Inspriratie voor drukwerk Inspriratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Gefeliciteerd, je bent verloofd! Wat nu? De fles champagne is leeggedronken, je hebt het verhaal over het aanzoek al veertig keer verteld en je Facebook-status is veranderd. Je bent verloofd! Geweldig, maar wat is nu je volgende stap? Hier vind je alles wat je moet en wilt weten over het organiseren van een geweldige, onvergetelijke trouwdag!
Een rugdecolleté: staat mij dat? Wauw, wauw en nog eens wauw! De perfecte trend voor de modebewuste bruid: het sexy rugdecolleté. En hij is er in allerlei soorten en maten: wat dacht je van een lage met dunne bandjes en pailletten of een verleidelijke met knoopjes die doorlopen in de sleep? Past het bij jou?
Etenstijd! De leukste eettrends voor op je trouwfeest De meeste huwelijksgasten verheugen zich met name op drie dingen: het zien van jouw jurk, het feest én het eten! Breng je gasten in culinaire vervoering met deze originele eettrends!
Mix van culturen: trouwen in Chinese stijl In de Chinese cultuur speelt symboliek een grote rol als het gaat om bruiloften. En dat zie je niet alleen terug tijdens de ceremonies, maar ook in de outfits van het bruidspaar, de cadeaus en zelfs het eten.
Bruidsdiscussie: moeten de trouwringen matchen? Jullie trouwringen zijn een prachtig symbool van liefde, eenheid en oneindigheid. Maar wat nou als jullie smaken van elkaar verschillen? Kies je dan voor twee verschillende ringen? Of horen trouwringen altijd bij elkaar te passen? Redactrices Noa en Eefje gaan met elkaar in discussie.
Doe mee aan de Nationale Bruidsparen Enquête 2016 Vul de Nationale Bruidsparen Enquête in en win een all-inclusive zevendaagse droomreis naar de Bahama's! Onder alle deelnemers verloten we wekelijks ook 10 mini-abonnementen op Bruid & Bruidegom Magazine.
Jessie en Jean-Louis: spetterend begin van een huwelijk Voor Jessie en Jean-Louis mochten twee elementen écht niet ontbreken op hun trouwfeest: een kerkelijke inzegening en een spetterend dansfeest. Het werd zonder twijfel de feestdag van het jaar voor het bruidspaar, hun kinderen en de overige gasten!
Inloggen
NL BE BA Enzoani