Inspriratie voor bruidkapsels Inspriratie voor bruidstaarten Inspriratie voor bruidsbloemen Inspriratie voor bedankjes Inspiratie voor decoraties Inspiratie voor drukwerk Inspiratie door foto's voor bruiloft, bruidkapsels, bruidstaarten, bruidsbloemen, bedankjes, decoratie, drukwerk

Zeven vragen aan ontwerper Martine Harris van Essense of Australia Hoe is het om als Head of Design bij een van de grootste bruidsmodefabrikanten te werken? Wij vragen Martine Harris alles over haar werk, passie én de nieuwe collecties. Nieuwsgierig? Lees nu verder.
“Ik vind de voorkant van deze jurk gewoon geweldig!” Voor de grote bruidsmake-over hebben we vijf bijzondere bruiden in de watten gelegd. Elk van hen werd van top tot teen professioneel gestyled door een fabulous haar- en make-upteam. Dat alles natuurlijk in de nieuwste trouwjurken voor 2021. Het resultaat: vijf pláátjes van bruiden. In dit artikel volgen we Bo.
Juvat Westendorp: “Ik wil absoluut trouwen!” In de nieuwe Netflix-film Just Say Yes mag hij maar liefst drie keer oefenen, maar in het echte leven zou hoofdrolspeler Juvat Westendorp geen over-de-top aanzoek. “Ik wil absoluut trouwen met alles erop en eraan. Maar het aanzoek, dat vind ik echt iets intiems. Dat is iets voor ons tweeën.”
Trend: Boho-prinses Wat krijg je als je de twee meest geliefde 'smaakjes' uit de bruidsmode met elkaar combineert? Een boho prinses! De mooiste elementen van deze looks worden met elkaar verbonden in deze droomontwerpen.
Roségoud - trendy en romantische trouwringen Verlovings- en trouwringen in roségoud zijn helemaal van deze tijd en zelfs favoriet bij celebrities. Zo dragen Gossip Girl-actrices Blake Lively en Leighton Meester allebei een roségouden verlovingsring. De unieke, romantische kleur ontstaat door de juiste toevoeging van koper en zilver aan geelgoud en staat goed bij elke huidskleur.
Modern-glam bruidsjurken die je moét passen Ben je op zoek naar een zachte, glamoureuze bridal look? Dan mogen deze prachtige bruidsjurken niet ontbreken op je wensenlijstje! Laat je betoveren door de dromerige luxe van Demetrios.
Nieuw! De BRUID XXL-Planner Yesss, je gaat trouwen! Maar wanneer ga je op zoek naar jouw droomjurk? In deze checklist vind je alle belangrijke organisatorische punten en handige tips. Je bruiloft plannen was nog nooit zo makkelijk!
Bridal Boudoir: een sensuele foto-trend De nieuwste trend op het gebied van bruidsfotografie: de Bridal Boudoir shoot! Wij hebben de belangrijkste informatie, handige tips en mooiste inspiratie voor je op een rijtje gezet voor het maken van prachtige en sensuele foto’s van de bruid.
Bridal Beauty Welke bruid wil er nou niet stunning uitzien op haar eigen bruiloft? Daarom hebben we de belangrijkste tips, trends en hacks op het gebied van beauty verzameld: stuk voor stuk onmisbaar in aanloop naar je grote dag!
Inloggen
ESS 200x130 - D3023 SY 200x130 6933 STYLING