Zeven vragen aan ontwerper Martine Harris van Essense of Australia Hoe is het om als Head of Design bij een van de grootste bruidsmodefabrikanten te werken? Wij vragen Martine Harris alles over haar werk, passie én de nieuwe collecties. Nieuwsgierig? Lees nu verder.
Op avontuur met de nieuwe All Who Wander-collectie! Je volgende grote liefdesavontuur kan beginnen met de ‘A New Adventure’-collectie van All Who Wander! Deze sprankelende collectie - met nieuwe designs boordevol uniek borduurwerk, verfijnde decoraties en vloeiende silhouetten – is een absolute droom voor boho bruiden. Wij hebben onze favorieten uitgelicht.
Stralen als Meghan Markle op je trouw! Na het droomhuwelijk van prins Harry met zijn Meghan willen vrouwen van over de hele wereld slechts één ding: de jurk van Meghan Markle! Ontdek hier bruidsjurken die vergelijkbaar zijn met die van de hertogin van Sussex.
Bruidsjurken 2020: Verleidelijke ontwerpen om dol op te zijn Wil jij je curves op je huwelijksdag in de spotlights zetten? Deze sexy bruidskleedjes van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana benadrukken je vrouwelijke schoonheid. Door de geraffineerde silhouetten en opvallende transparante uitsnedes ben jij de eyecatcher van de dag!
Zo mooi zijn de vintage trouwkleedjes van Essense of Australia! Ben jij ook zo verliefd op die prachtige vintage trouwtrend? Neem dan vooral een kijkje in de prachtige en gevarieerde collecties van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana. Daar vind je adembenemende kleedjes voor een onvergetelijke trouwlook!
Inloggen
SY 200x130 7083 ESS 200x130 D3066 AWW 200x130 Tess ML 200x130 1004