© www.weddingconcepts.co.za

Trends 2016/2017

De trouwtips van Randy Fenoli
Wie kent hem niet? Randy Fenoli, hét gezicht van Say Yes to the Dress en (waarschijnlijk) de eerste man ter wereld die in een bruidsmodewinkel bruiden ging helpen hun droomkleed te vinden. Redacteurs Noa en Eefje maakten kennis met de charismatische bruidsmode-expert.
Zwanger op je huwelijksdag Ben je verloofd én zwanger? Dubbel gefeliciteerd! Iedere huwelijksdag heeft een goede planning nodig, maar als je zwanger bent, zijn er nog wat extra dingen om aan te denken. Geen nood, met deze handige tips komt het helemaal goed.
Sprookjesachtig mooi en helemaal van nu: mouwtjes! Wil je voor een klassieke en traditionele trouwlook gaan die tegelijkertijd helemaal van nu is? Overweeg dan zeker een kleed met mooie mouwen van het bruidsmodelabel Essense. Of je nu een winterhuwelijk hebt, een zomers strandfeest of een boho-geïnspireerde trouwdag: voor elk type trouwfeest is een perfect passend model te vinden.
De hoogtepunten van de Pronovias Fashion Show Elk jaar presenteert het populaire bruidsmodelabel Pronovias haar nieuwste collectie tijdens een spectaculaire modeshow in Barcelona. Benieuwd naar de hoogtepunten? Je ziet ze hier!
Adembenemend mooi: de nieuwste huwelijkscollectie van St. Patrick! Tijdens de Barcelona Bridal Fashion Week presenteerden verschillende topmerken hun nieuwe bruidsmodecollecties voor 2018. Zo ook het label St. Patrick dat ons met haar Studio Collection werkelijk omverblies. Wauw!
Inloggen