© Elizabeth Messina

Trends 2019

Trouw als een prinses met Sincerity Bridal Ben jij tijdens de kerstdagen of de jaarwisseling ten huwelijk gevraagd? Of wordt Valentijnsdag misschien dé dag? Dan ga je natuurlijk op zoek naar het trouwkleed van je dromen. Bekijk bijvoorbeeld de 2019-collectie van Sincerity Bridal. Perfect voor een romantische, moderne prinses.
Koninklijke baljurken voor je trouwdag In het komende seizoen verrast Enzoani met fabelachtige ontwerpen in een sprookjesachtige bruidscollectie. Jouw droom van een echte prinsessentrouw komt met de nieuwe kleedjes uit de 2019-collectie uit!
Trouwen in het zwart. Waarom niet? Chic, mysterieus en pure klasse: de bruidsmodewereld is een heel coole trend rijker. Bruiden met lef kiezen voor kleur. En dan niet zomaar een kleur, maar voor de ultieme modeklassieker zwart!
Maatje meer? Maatje mooier! XS of XXL: elke bruid droomt ervan om haar perfecte trouwkleed te vinden. En nee, het is tegenwoordig (gelukkig!) echt niet meer lastig om als curvy bride op zoek te gaan je droomjurk. Er is zoveel keuze! Wij helpen je bij de zoektocht naar dé trouwoutfit.
Le Papillon by Modeca: echte showstoppers! Prachtige details, trendy ontwerpen en een fijne pasvorm zijn de kenmerken van Le Papillon by Modeca. Deze collectie van het Nederlandse merk geeft je een gevoel van bovennatuurlijke schoonheid. Ben jij op zoek naar een showstopper-bruidsjurk? Lees snel verder!
Inloggen
NL BE SB Enzoani
NL+BE BA Sincerity SIN BE BA Essense