© Karin.O
© www.weddingconcepts.co.za

Trends 2016/2017

Trouw als Grace Kelly Ze was een stijlicoon, Hollywood-ster en haar huwelijk met prins Rainier III van Monaco staat bekend als het eerste sprookjeshuwelijk van de twintigste eeuw. We hebben het natuurlijk over prinses Gracia, oftewel: Grace Kelly. Lees hier hoe jij jouw trouwdag van een vleugje Hollywood-glamour à la Grace kan voorzien. 
Zo mooi zijn de vintage trouwkleedjes van Essense of Australia! Ben jij ook zo verliefd op die prachtige vintage trouwtrend? Neem dan vooral een kijkje in de prachtige en gevarieerde collecties van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana. Daar vind je adembenemende kleedjes voor een onvergetelijke trouwlook!
De trouwtips van Randy Fenoli
Wie kent hem niet? Randy Fenoli, hét gezicht van Say Yes to the Dress en (waarschijnlijk) de eerste man ter wereld die in een bruidsmodewinkel bruiden ging helpen hun droomkleed te vinden. Redacteurs Noa en Eefje maakten kennis met de charismatische bruidsmode-expert.
Zwanger op je huwelijksdag Ben je verloofd én zwanger? Dubbel gefeliciteerd! Iedere huwelijksdag heeft een goede planning nodig, maar als je zwanger bent, zijn er nog wat extra dingen om aan te denken. Geen nood, met deze handige tips komt het helemaal goed.
Sprookjesachtig mooi en helemaal van nu: mouwtjes! Wil je voor een klassieke en traditionele trouwlook gaan die tegelijkertijd helemaal van nu is? Overweeg dan zeker een kleed met mooie mouwen van het bruidsmodelabel Essense. Of je nu een winterhuwelijk hebt, een zomers strandfeest of een boho-geïnspireerde trouwdag: voor elk type trouwfeest is een perfect passend model te vinden.
Inloggen
BE BA Essense