© Hayley Paige / Pronovias
© Elizabeth Messina

Trends 2018

Zo ontstaat een bruidsjurk bij Pronovias Wil jij een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe een bruidsjurk wordt gemaakt? Bruidsmodefabrikant Pronovias opende de deuren van haar prestigieuze atelier voor een filmploeg en liet hen en ons zien hoe de prachtige Carolina-jurk is gemaakt; van de schets tot de catwalk.
De mooiste silhouetten uit de 2018-collecties van Essense of Australia Het nieuwe bruidsmodeseizoen is van start gegaan! Wij stellen je graag voor aan de nieuwe bruidsmodecollecties van onze favoriete Australische ontwerpers. De prachtige silhouetten zijn echte blikvangers!
Spotlight op romantisch en dromerig kant Speels, verleidelijk, romantisch: in de huidige bruidsmodecollecties siert kant als zacht accent of als opvallende blikvanger de creaties van de ontwerpers. Wij nemen deze romantische stof voor je onder de loep.
Le Papillon by Modeca: fris, trendy en chic! Frisse, unieke ontwerpen die trendy en chic zijn: dat is Le Papillon by Modeca ten voeten uit. Deze lijn van het Nederlandse merk is speciaal gemaakt voor jonge, elegante vrouwen. Ben jij op zoek naar een trouwkleed met rode loper-glamour? Lees snel verder!
Doe de test: wat is jouw absolute droomkleed? Eén trouw, ontelbaar veel mooie jurken… Maar welke past nu het beste bij jou? Die sexy fishtail, een echte ‘Sisi’ of misschien wel die prachtige vintagejurk? Beantwoord de vragen in deze test en ontdek onderaan de pagina met welk type kleed jij de perfecte combinatie vormt!
Inloggen
NL BE SB Enzoani
BE BA Essense NL+BE BA Sincerity SIN NL+BE BA Ann & John