© Elizabeth Messina

Trends 2019

Modeca 2020: Nederlands design om van te houden Eindelijk is het zover: Modeca Bridal geeft de eerste inkijkjes in de nieuwe 2020-collectie. Een fotoshoot in Amsterdam brengt de nieuwe ontwerpen in beeld en die stralen alles uit waar Modeca voor staat.
Trouwkleed met sleep: grote trend voor 2019 Wie zegt dat een sleep traditioneel is? Klassieke én moderne bruiden opgelet! Deze trouwkleedjes van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana hebben prachtige details die je echt moet zien. De bijzondere slepen maken van deze tijdloze traditie de toekomst van de bruidsmode.
Zo blijft je trouwjurk mooi Je bruidskleed is waarschijnlijk één van de meest bijzondere en duurste kledingstukken die je ooit zal kopen. Daar wil je goed voor zorgen: voor, tijdens én na de huwelijksdag. Met deze tips hou je je trouwjurk mooi!
Bruidsmodetrends 2019: vind jouw droomkleed! Heb jij jouw droomkleed nog niet gevonden? We laten je de vier grootste bruidsmodetrends uit de 2019-collecties van Modeca zien. Van klassiek tot boho: wie weet vind je hier het trouwkleed waar je al die tijd naar op zoek was.
Trouwkleed met mouwen: de mooiste modellen uit de 2019-collectie van Essense of Australia Met prachtig illusion kant of met kunstzinnige borduursel: mouwen geven je trouwkleed een luxueuze uitstraling op jullie onvergetelijke trouwdag!
Inloggen
NL BE SB Enzoani
BE SB Essense