Trends 2021

Minimalistische bruidsjurken met een groots effect! Micro-bruiloften zijn trendy! Maar betekent dat, dat de bruid moet afzien van haar grootse entree? Zeker niet! Hier vind je de mooiste, minimalistische trouwjurken met een grandioos effect.
De grote bruids make-over: behind the scenes Met keuze uit ruim 50 verschillende bruidsjurken uit de nieuwste 2021-collecties, 14 paar schoenen en oneindig veel accessoires, mochten de vijf aanstaande bruiden hun favoriete bruidslooks uitproberen. Tranen en gelach wisselden elkaar af, het was een dag die ze nooit meer zullen vergeten!
“In één woord: wauw! Voor de grote bruidsmake-over hebben we vijf bijzondere bruiden in de watten gelegd. Elk van hen werd van top tot teen professioneel gestyled door een fabulous haar- en make-upteam. Dat alles natuurlijk in de nieuwste trouwjurken. In dit artikel volgen we Marie.
“De shoot was geweldig: ik heb de hele dag gelachen!” Voor de grote bruidsmake-over hebben we vijf bijzondere bruiden in de watten gelegd. Elk van hen werd van top tot teen professioneel gestyled door een fabulous haar- en make-upteam. Dat alles natuurlijk in de nieuwste trouwjurken. In dit artikel volgen we Meike.
“Korset, strak, veel decolleté - love it!” Voor de grote bruidsmake-over hebben we vijf bijzondere bruiden in de watten gelegd. Elk van hen werd van top tot teen professioneel gestyled door een fabulous haar- en make-upteam. Dat alles natuurlijk in de nieuwste trouwjurken. In dit artikel volgen we Rochella.
Inloggen
AWW 200x130 - Ryan ML 200x130 - 1012_2