© Elizabeth Messina
© Hayley Paige / Pronovias

Trends 2018

Linx Fashion: de geknipte outfit voor je trouwdag Trouwen of een feestje bouwen? Bij Linx Fashion vind je geknipte outfit voor elke gelegenheid. De familie Thys wist in geen tijd Vlaanderen te veroveren met de gepaste trouw- en suitekleding.
Pure by Très Chic: vrouwelijk en oogverblindend Ben jij op zoek naar een trouwjurk die je vrouwelijke vormen accentueert en je figuur nóg mooier uit laat komen? Ontdek de 2018-collectie van Pure by Très Chic. De prachtige creaties zijn gemaakt van luxe stoffen en met oog voor detail.
Trouwen in boho-stijl met de kleedjes van Stella York Een rustiek schuurfeest, een tuinfeest met een barbecue of een rooftop party in de stad: er zijn zoveel manieren om een boho-trouw te vieren. Natuurlijk mag een speelse, luchtige trouwjurk daarbij niet ontbreken. Bij Stella York vind je waar je naar op zoek bent.
Trouwkleed met mouwen: extralang of superkort?
Op de catwalks van de grote bruidsmodemerken was het overduidelijk: trouwjurken met mouwtjes zijn één van de hotste trends van 2018. Wij weten zeker dat je na het zien van deze foto’s net zo’n fan van mouwtjes bent als wij. We love it! 
De magische trouwkleedjes van Modeca Wie op zoek is naar een trouwkleed met een wauw-factor is bij Modeca Bridal aan het juiste adres. Van romantische A-lijn jurken tot nauwsluitende fishtail-jurken: de ontwerpen uit de 2018-collectie van dit Nederlandse bruidsmodelabel zijn stuk voor stuk echte blikvangers.
Inloggen
NL BE SB Enzoani
NL+BE BA Sincerity SIN NL BE BA Amelie BE BA Essense