© Hayley Paige / Pronovias

Trends 2018

Doe de test: wat is jouw absolute droomkleed? Eén trouw, ontelbaar veel mooie jurken… Maar welke past nu het beste bij jou? Die sexy fishtail, een echte ‘Sisi’ of misschien wel die prachtige vintagejurk? Beantwoord de vragen in deze test en ontdek onderaan de pagina met welk type kleed jij de perfecte combinatie vormt!
Trouw als Grace Kelly Ze was een stijlicoon, Hollywood-ster en haar huwelijk met prins Rainier III van Monaco staat bekend als het eerste sprookjeshuwelijk van de twintigste eeuw. We hebben het natuurlijk over prinses Gracia, oftewel: Grace Kelly. Lees hier hoe jij jouw trouwdag van een vleugje Hollywood-glamour à la Grace kan voorzien. 
Zo mooi zijn de vintage trouwkleedjes van Essense of Australia! Ben jij ook zo verliefd op die prachtige vintage trouwtrend? Neem dan vooral een kijkje in de prachtige en gevarieerde collecties van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana. Daar vind je adembenemende kleedjes voor een onvergetelijke trouwlook!
De trouwtips van Randy Fenoli
Wie kent hem niet? Randy Fenoli, hét gezicht van Say Yes to the Dress en (waarschijnlijk) de eerste man ter wereld die in een bruidsmodewinkel bruiden ging helpen hun droomkleed te vinden. Redacteurs Noa en Eefje maakten kennis met de charismatische bruidsmode-expert.
Zwanger op je huwelijksdag Ben je verloofd én zwanger? Dubbel gefeliciteerd! Iedere huwelijksdag heeft een goede planning nodig, maar als je zwanger bent, zijn er nog wat extra dingen om aan te denken. Geen nood, met deze handige tips komt het helemaal goed.
Inloggen
NL BE SB Enzoani
BE BA Essense