© Hilal & Moses
© Froukje Polman voor Studio 5982, Clarissa Visagie
Foto’s: Rachel Dubbe, Clarissa Visagie

Bruidskinderen

Van ringendrager tot bruidsmeisje en van bloemenstrooier tot minifotograaf: er zijn veel leuke manieren om bruidskinderen bij jullie bruiloft te betrekken. Tips en ideeën om de kleinste gasten ook de dag van hun leven te bezorgen, vind je hier.

9 tips voor een kindvriendelijke trouw Lachende gezichtjes die jullie opwachten na de ceremonie en ondeugende handjes die stiekem de taart willen aanraken… Kinderen kunnen jullie huwelijksdag nog leuker maken! Met deze tips hebben jullie gegarandeerd plezier met de minigastjes. 
Liever geen kinderen op je huwelijksfeest? Je vriendinnen of broers en zussen hebben al kleine kids, maar jij moet er niet aan denken dat die de hele dag rondlopen op jullie feest. Hoe laat je op een leuke manier weten dat je liever geen kinderen op jouw grote dag wilt? Een aantal creatieve tips!
Weddingnanny: de perfecte oppas! Heb je veel kinderen op jullie trouwfeest, maar weet je nog niet hoe je ze gaat vermaken? Dan is een weddingnanny dé oplossing. Zij zorgt ervoor dat ook jullie kleine gasten een fantastische dag hebben!
Kinderen op je trouwfeest: genieten! Ja, het is waar: kinderen kunnen voor extra drukte en organisatie zorgen, en misschien is er een incidentele huilpartij, maar de gezelligheid die je er voor terugkrijgt maakt het dubbel en dwars waard. Acht redenen waarom je trouwfeest leuker wordt met kinderen!
Bridal Kids: grootse mode voor de kleinste gasten Of ze nu de ringen komen brengen, bloemblaadjes strooien of samen met de grote gasten genieten van jullie bruiloft: kinderen vormen een vrolijke toevoeging aan de gastenlijst. Natuurlijk willen ook deze minigasten er mooi uitzien op jullie feestelijke dag. Daarom lees je Bridal Kids.
Inloggen