© Noblesse bridal fashion

Inspirerende foto's

15-daagse happy bride challenge LET’S GET HAPPY! Begin met deze 15 dagen-challenge om de gelukkigste bruid te zijn op jouw bruiloft. Krijg energie, verwen jezelf en geniet van je laatste dagen als verloofde. Niets maakt een bruid mooier dan de glans van een goed gevoel. Challenge accepted? 
Supergave beautytrends: van catwalk naar bruidslook Beautylooks die een hoofdrol hebben op de catwalks vertaald naar draagbare trends voor jou. Perfect voor de out-of-the-box-bruid: traditionele accessoires mét een edgy twist.
Klassieke trouwkapsels met een moderne twist Ieder bruidje gaat op zoek naar de perfecte haarstijl voor haar grote dag. Om je te helpen kiezen hebben we drie moderne interpretaties van klassieke bruidskapsels verzameld. Welke is jouw favoriet?
De dot is hot! De dot is tijdloos mooi en op het moment ook nog eens supertrendy. Zo koos prins Harry’s stijlvolle vrouw Meghan tijdens haar tweede officiële optreden voor een trendy messy bun en voor haar trouwdag een chique versie. De dot is de perfecte haarstijl voor een klassieke bruid en wij tonen je de mooiste varianten.
Mooi nonchalant met messy bruidskapsels Het perfecte kapsel is natuurlijk essentieel voor je bruidslook. Heb je al eens gedacht aan zo’n leuke Instagram-waardige messy look? Wij helpen je vast een stukje op weg met deze vier fantastische messy hairstyles. Uiteraard met handige tips & tricks!
Inloggen