© Iris Planting voor Studio 5982

Bruidsgasten

Natuurlijk wil je jullie grote dag delen met de belangrijkste mensen in jullie leven. En zij willen zich natuurlijk netjes kleden voor zo’n belangrijk evenement. Speciaal voor deze speciale gasten vind je hier handige modetips en meer.

Wie o wie? Zo kies jij je bruidsmeisjes! Herkenbaar? Je ziet telkens van die prachtige bruidsmeisjesfoto’s voorbijkomen, en denkt: die wil ik ook op mijn huwelijksdag! Maarrr… wie moet je kiezen? En hoeveel bruidsmeisjes wil je hebben? Hier vind je vier tips die je kunnen helpen. 
Prachtige gasten, prachtige trouw Dacht je dat alleen jij er oogverblindend uit wilt zien op je grote dag? Nee hoor! Ook jullie gasten, en dan met name de vrouwelijke, pakken graag uit met een prachtige outfit voor jullie huwelijksfeest. Deel dit artikel daarom ook vooral met je moeder, zus en je vriendinnen: ze zullen je vast dankbaar zijn!
Discussie: als huwelijksgast in het wit gekleed, kan dat? Op het huwelijk van prins William en Kate Middleton ging bijna meer aandacht uit naar de witte Alexander McQueen-jurk van bruidsmeisje Pippa, dan naar de trouwjurk van Kate. Wij vroegen onze bruiden op Facebook of het voor hen een no-go is dat hun vrouwelijke gasten op de grote dag in het wit gekleed komen!
Bruidsdiscussie: wel of geen kledingvoorschrift? Iedereen heeft een andere kledingsmaak en wat de één als netjes omschrijft, vindt een ander véél te casual. En waar sommige bruidsparen echt nachtmerries hebben over slecht geklede gasten, trekken anderen zich daar niets van aan. Biedt een kledingvoorschrift de oplossing? Redactrices Eefje en Noa gaan met elkaar in discussie. 
Bruidsmeisjes anno nu Zo’n mooie dag als je bruiloft wil je natuurlijk delen met je zussen en vriendinnen. Nodig ze niet alleen uit, maar ga een stapje verder en vraag ze de geweldige rol als bruidsmeisje te vervullen. Leuk, praktisch én heel fashionable. 
Inloggen