© Noblesse bridal fashion
© www.weddingconcepts.co.za
© Iris Planting voor Studio 5982
© Cyriel Cremers

Bruidsaccessoires

Een bruid is niet compleet zonder haar trouwjurk, maar vergeet vooral ook de accessoires niet; die maken het plaatje pas écht compleet. Hier lees je hoe je de perfecte schoenen vindt en de mooiste bruidslingerie.

Draag jij een sluier op je huwelijksdag? Als je gaat trouwen, zijn er een heleboel dingen die je voor het eerst en waarschijnlijk ook meteen voor het laatst zal doen. Zo is je huwelijksdag de enige echte gelegenheid om een sluier te dragen. Grijp jij die kans? We vroegen het aan onze lezers op Facebook.
Tof, trendy, te gek: metallic bruidsschoenen Zeg 'ja' tegen metallic! Op zoek naar een portie extra glamour voor je huwelijksoutfit? Kies dan voor bruidsschoenen met de geweldige, trendy metallic-uitstraling. Bij Elsa Coloured Shoes hebben ze nu heel veel prachtige modellen. Neem een kijkje!
Interview met designer Nathalie Pereboom van Poirier Inspiratie voor nieuwe bruidslingerie en andere accessoires kan bij Nathalie Pereboom van Poirier op alle momenten toeslaan. Ze is altijd aan het ontwerpen en dat vertaalt zich in een gevarieerde en uitgebreide collectie. En daar wilden we meer over weten!
Bruidsdilemma: draag jij een bril op je trouwdag? Wel of geen bril op je huwelijk? Dat is de vraag! Want ook al draag je iedere dag een bril, veel bruiden vragen zich af wat ze op hun trouwdag moeten doen. Dat is immers dé dag dat je er op je allermooist uit wil zien en past een bril dan wel in het plaatje?
Handige tips voor jouw bruidslingerie Dat goede ondermode essentieel is voor een perfecte bruidslook, kunnen we niet vaak genoeg benadrukken. Daarom geven we een aantal onmisbare tips en weetjes op het gebied van bruidslingerie.
Inloggen
NL BA Elsa