© Iris@dutchandfamous.com
© www.weddingconcepts.co.za
© Robbert Beck

Bruidegomsmode 2016

Carlo Pignatelli: trouwkostuums met bijzondere flair Excentriek, geraffineerd en verfijnd: dat zijn de trouwkostuums van Carlo Pignatelli. Dit zijn outfits voor de bruidegom die zich het best laat omschrijven door één woord: de dandy. De 2017-collectie is elegant, romantisch en perfect voor bruidegoms met flair.
De taken van de bruidegom Werd het eerder niet echt op prijs gesteld dat jij je met de voorbereidingen van de trouwdag bemoeide? Grijp dan nu je kans, want hier lees je wat de echte bruidegomstaken zijn. Van honeymoon tot bruidsboeket en van vervoer tot trouwringen!
Ja, ook voor de bruidegommen: handige verzorgingstips Nee, niet meteen wegklikken, meneer! Niet alleen je prachtige bruid, maar ook jij kan best wel een paar verzorgings- en ontspanningstips gebruiken voor de grote dag. Maar dan wel op een mannelijke manier natuurlijk.
Wel of geen openingsdans: bruidegommen aan het woord! Waar de ene bruidegom het liefst volledig losgaat op de dansvloer, peinst de ander er niet over om een dansje te wagen. Wij vroegen een aantal bruidegommen hoe zij aankeken (of opkeken) tegen de openingsdans.
Cossmo: trouwkostuums met persoonlijkheid! Traditiegetrouw gaat de meeste aandacht tijdens een huwelijk uit naar de bruid in haar prachtige jurk. Maar de bruidegom is druk bezig zijn plekje in de spotlights op te eisen. En in een trouwkostuum van Cossmo gaat dat zeker lukken! De 2016-collectie is stoer, strak, eigentijds en heel erg stijlvol.
Inloggen
NL SB Immediate