© Iris@dutchandfamous.com
© www.weddingconcepts.co.za
© Robbert Beck

Bruidegomsmode 2018

Carlo Pignatelli: avondkleding voor de bruidegom Niets is zo chic als de dresscode ‘black tie’ op jullie trouwdag. Bij het stijlvolle bruidegomsmodelabel Carlo Pignatelli vind je jouw perfecte smoking of rokkostuum, zodat je als bruidegom echt gezien mag worden.
ZEG JA IN KLEUR! Op je trouwdag wil je natuurlijk je jawoord geven in een kostuum dat perfect bij je past en er stijlvol uitziet. Immediate Fashion werkt met plezier aan hét perfecte kostuum voor de mooiste dag van je leven! Bekijk hier de 2018-collectie en laat je verrassen door de nieuwste trends!
Bruidegomstrend: zo mooi is een groen trouwkostuum
We spotten steeds vaker bruidegoms in een prachtig, groen trouwkostuum. Of je nu voor een vintage look gaat of juist voor traditioneel: groen is hot! Bruidegom Tom koos ook voor een prachtig groen trouwkostuum voor hun trouw in het Italiaanse San Leo. 
Carlo Pignatelli: klassieke, elegante trouwkostuums Een stoer, klassiek trouwkostuum met prachtige details en een vleugje nostalgie: dat is de Cerimonia-collectie van Carlo Pignatelli ten voeten uit. Perfect voor de klassieke bruidegom, die op zijn trouwdag onopvallend wil opvallen.
Zó word jij de perfecte bruidegom! Je bent niet alleen haar vriend en verloofde, maar ook haar Mr. Perfect. En zeker na het lezen van dit artikel, want dan heb je alle ins en outs van de trouwetiquette onder de knie. Laat haar hart smelten op jullie bruiloft!
Inloggen
NL SB Immediate