© Robbert Beck
© www.weddingconcepts.co.za
© Iris@dutchandfamous.com

Bruidegomsmode 2018

Carlo Pignatelli: klassieke, elegante trouwkostuums Een stoer, klassiek trouwkostuum met prachtige details en een vleugje nostalgie: dat is de Cerimonia-collectie van Carlo Pignatelli ten voeten uit. Perfect voor de klassieke bruidegom, die op zijn trouwdag onopvallend wil opvallen.
Carlo Pignatelli: avondkleding voor de bruidegom Niets is zo chic als de dresscode ‘black tie’ op jullie bruiloft. Bij het stijlvolle bruidegomsmodelabel Carlo Pignatelli vind je jouw perfecte smoking of rokkostuum, zodat je als bruidegom echt gezien mag worden.
Zó word jij de perfecte bruidegom! Je bent niet alleen haar vriend en verloofde, maar ook haar Mr. Perfect. En zeker na het lezen van dit artikel, want dan heb je alle ins en outs van de trouwetiquette onder de knie. Laat haar hart smelten op jullie bruiloft!
Interview: Nicole Maria Meyer van Wilvorst Met behulp van expert Nicola Maria Meyer van Wilvorst en Tziacco onthullen wij het mysterie van het trouwkostuum. Zo ontdek je niet alleen wat de mogelijkheden zijn, maar ook hoe het gedragen hoort te worden.
Carlo Pignatelli: trouwkostuums met bijzondere flair Excentriek, geraffineerd en verfijnd: dat zijn de trouwkostuums van Carlo Pignatelli. Dit zijn outfits voor de bruidegom die zich het best laat omschrijven door één woord: de dandy. De 2017-collectie is elegant, romantisch en perfect voor bruidegoms met flair.
Inloggen
NL SB Immediate