© Robbert Beck
© Iris@dutchandfamous.com
© www.weddingconcepts.co.za

Bruidegomsmode 2018

Cursus das strikken
Daar sta je dan, klaar voor de mooiste dag van je leven. Alleen wil je nog even de puntjes op de i zetten met je speciaal voor de trouwdag uitgekozen das of strik. Maar hoe maak je die knoop ook alweer? Met deze superhandige ‘how to’ zie je er gestrikt euh.. gelikt uit.
Plan de campagne voor de bruidegom Trouwen doe je met z’n tweetjes en dat geldt ook voor het plannen van jullie trouwdag. Zelfs als je aanstaande al sinds haar kinderjaren een heel draaiboek heeft klaarliggen, ontkom je er als bruidegom niet aan om te helpen. En waarom ook niet: het is immers ook jouw dag! 
ZEG JA IN KLEUR! Op je trouwdag wil je natuurlijk je jawoord geven in een kostuum dat perfect bij je past en er stijlvol uitziet. Immediate Fashion werkt met plezier aan hét perfecte kostuum voor de mooiste dag van je leven! Bekijk hier de 2018-collectie en laat je verrassen door de nieuwste trends!
Bruidegomstrend: zo mooi is een groen trouwkostuum
We spotten steeds vaker bruidegoms in een prachtig, groen trouwkostuum. Of je nu voor een vintage look gaat of juist voor traditioneel: groen is hot! Bruidegom Tom koos ook voor een prachtig groen trouwkostuum voor hun trouw in het Italiaanse San Leo. 
Zó word jij de perfecte bruidegom! Je bent niet alleen haar vriend en verloofde, maar ook haar Mr. Perfect. En zeker na het lezen van dit artikel, want dan heb je alle ins en outs van de trouwetiquette onder de knie. Laat haar hart smelten op jullie bruiloft!
Inloggen
NL SB Immediate