© Robbert Beck
© Iris@dutchandfamous.com
© www.weddingconcepts.co.za

Bruidegomsmode 2020

Juvat Westendorp: “Ik wil absoluut trouwen!” In de nieuwe Netflix-film Just Say Yes mag hij maar liefst drie keer oefenen, maar in het echte leven zou hoofdrolspeler Juvat Westendorp geen over-de-top aanzoek. “Ik wil absoluut trouwen met alles erop en eraan. Maar het aanzoek, dat vind ik echt iets intiems. Dat is iets voor ons tweeën.”
Geef het jawoord in een Jac Hensen pak! De dag waarop jij je geliefde het jawoord geeft, moet een dag zijn om niet te vergeten. Natuurlijk wil jij op deze magische dag top gekleed voor de dag komen! Bij Jac Hensen snappen ze dat, daarom hebben ze een ruime trouwcollectie met stijlvolle trouwpakken in de mooiste kleuren.

Bye, bye, stress: beauty tips voor de bruidegom Ook mannen kunnen wel wat beauty tricks gebruiken na de vermoeiende planningsfase van jullie bruiloft! Wij hebben wat ontspannende en praktische tips voor lichaam en geest op een rijtje gezet, voor een stralende bruidegom naast een blushing bride.
Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidskoppel speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles wat een bruidegom moet weten over het huwelijksfeest: tips, trends, nieuwtjes en heel veel mode.
Trouwpakken: deze trends voor de zomer van 2021 mag je niet missen! Met één van deze trendy outfits doet de bruidegom op geen enkele manier onder voor zijn verloofde! Laat je verrassen en inspireren door deze fantastische looks; wij laten je graag zien welke trouwpakken in de zomer van 2021 worden gedragen.
Inloggen
STYLING