© Robbert Beck
© www.weddingconcepts.co.za
© Iris@dutchandfamous.com

Bruidegomsmode 2018

Zó word jij de perfecte bruidegom! Je bent niet alleen haar vriend en verloofde, maar ook haar Mr. Perfect. En zeker na het lezen van dit artikel, want dan heb je alle ins en outs van de trouwetiquette onder de knie. Laat haar hart smelten op jullie bruiloft!
Interview: Nicole Maria Meyer van Wilvorst Met behulp van expert Nicola Maria Meyer van Wilvorst en Tziacco onthullen wij het mysterie van het trouwkostuum. Zo ontdek je niet alleen wat de mogelijkheden zijn, maar ook hoe het gedragen hoort te worden.
Carlo Pignatelli: trouwkostuums met bijzondere flair Excentriek, geraffineerd en verfijnd: dat zijn de trouwkostuums van Carlo Pignatelli. Dit zijn outfits voor de bruidegom die zich het best laat omschrijven door één woord: de dandy. De 2017-collectie is elegant, romantisch en perfect voor bruidegoms met flair.
De taken van de bruidegom Werd het eerder niet echt op prijs gesteld dat jij je met de voorbereidingen van de trouwdag bemoeide? Grijp dan nu je kans, want hier lees je wat de echte bruidegomstaken zijn. Van honeymoon tot bruidsboeket en van vervoer tot trouwringen!
Ja, ook voor de bruidegommen: handige verzorgingstips Nee, niet meteen wegklikken, meneer! Niet alleen je prachtige bruid, maar ook jij kan best wel een paar verzorgings- en ontspanningstips gebruiken voor de grote dag. Maar dan wel op een mannelijke manier natuurlijk.
Inloggen
NL SB Immediate